fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mød vores nye netværksteam

Mission Afrika ansætter fire studentermedarbejdere, som får opgaver indenfor kommunikation, marketing, netværksarbejde og SoMe (sociale medier). De afløser vores journalist Anne Sofie Bjørn Bitsch, som stoppede i december 2019.

Mød vores nye netværksteam

Mød Mission Afrikas nye netværker Anne Møller, som får opgaver indenfor marketing og netværksarbejde i Danmark. Hun er ”tosset med mission” og har erfaring med mission i Afrika, da hun i 1 år og 9 måneder var volontør i Tanzania i sine sabbatår. Hun kender Mission Afrika indefra efter en praktik i foråret 2020. Det bedste ved at være i Afrika var, at ”det var fedt at få lov til at være noget for nogen, selvom man ikke nødvendigvis er den mest fromme kristne, så kunne man blive brugt af Gud i et andet land,” siger hun.

Et kald at fortælle om Jesus
For Anne Møller er det vigtigt at være noget for andre, hvorfor hun netop ønsker at komme tilbage til Afrika i fremtiden. Mission er at komme ud og fortælle om Jesus til mennesker, som ikke har hørt om Jesus før. Samtidig er det godt at have in mente, at det går hånd i hånd med udviklingsarbejde. Det er ganske enkelt som et kald for Anne. Lige nu øver hun sig dog også i at tænke mission herhjemme, og hvad man kan bruge 3K uddannelsen til (Kristendom, Kultur og Kommunikation) da hun lige er blevet forlovet og skal gøre uddannelsen færdig.

I fritiden elsker Anne at træne, og selvom hun har problemer med knæene, kæmper hun videre, fordi hun elsker at bevæge sig. Hun er ganske enkelt en fighter og lader sig ikke gå på af modgang. Derudover bidrager Anne med masser af latter og en positiv tilgang til livet. Hun er energisk og går all in på sine opgaver.

Mission Afrikas nye medarbejder Celine Gregersen, får ansvaret for SoMe i Mission Afrika. Celine Gregersen læser 3K i Århus (Kristendom, Kultur og Kommunikation). En uddannelse, som passer godt til hendes interesser. Hun brænder nemlig for global mission, og det vigtige arbejde missionsorganisationer gør.

Oplevede hverdagen som missionær
Som barn og voksen har Celine besøgt Afrika og oplevet, hvordan hverdagen er som missionær. Sidste tur gik til Tanzania, hvor hun sammen med sin mand Benjamin fik lov til at hjælpe missionærer med små opgaver. Derfor er jobbet som netværker i Mission Afrika ideelt for hende. ”Jeg brænder for på nye måder at kunne gøre Afrika relevant,” siger hun. Hun har været frivillig i Mission Afrika Genbrug på hovedkontoret, og er passioneret, positiv, pligtopfyldende og loyal. I fritiden nyder hun at være sammen med sin familie og tilbringe tid i naturen. At passe på naturen og leve bæredygtigt er vigtigt for hende.

Mission Afrikas nye medarbejder Katrine Lund er en engageret kvinde, bosat på Nørrebro. Hun er uddannet fra Aarhus Universitet i litteraturhistorie og arbejder som freelance tekstforfatter. Mission Afrika har spottet gode kvalifikationer i hende i stillingen, hvor hun får ansvar for journalistiske opgaver og sociale medieplatforme. Katrine Lund kommer til at bidrage med nye vinkler på skrivearbejdet og en analyserende tilgang til, hvordan vi som organisation kan være med til at hjælpe lokalt på den bedst mulige måde.   

Må tænke mission både ude og hjemme
Katrine har været aktiv i organisationen YWAM (Youth With A Mission) og har haft flere volontørophold rundt om i verden og besøgt 40 lande. Det har givet hende flere og nye tanker om, hvad mission er. Og hvordan vi bedst kan være i mission både her i Danmark og i udlandet. Det er vigtigt for hende, at vi tænker mission både ude og hjemme. Personligt finder hun det nemmere at fortælle folk om Jesus i udlandet end herhjemme, men det ser hun kun som en god udfordring til at fortælle danskere om, hvem Jesus er, og hvad han har gjort for dem. Katrine er en modig problemknuser, engageret, disciplineret og en trofast medarbejder at få ind i organisationen. Hendes disciplin kommer utrolig meget til udtryk i hendes passion for atletik som hun træner på højt plan, hvor hun sidste gang slog personlig rekord ved DM.

Den nye medarbejder i Mission Afrika, Anne Djurhuus er ansat som netværker med opgaver primært indenfor journalistik og donor-relationer. Hun har en Cand.mag. i Kommunikation & Engelsk og erfaring med digital markedsføring. Anne Djurhuus bor i Herning med sin mand Meinhard og deres to drenge. Hun underviser i engelsk og har før været i virksomhedspraktik for Mission Afrika.

 Tilbage til noget hjemligt
“Jeg føler, at jeg er kommet tilbage til noget hjemligt”, fortæller det tidligere missionærbarn. Anne voksede nemlig op i Etiopien, hvor hendes forældre var missionærer. Da hun flyttede til Danmark, var det ikke uden savn. Derfor er Anne særlig begejstret for at kunne koble hendes passion for Afrika med hendes evner indenfor kommunikation og journalistik. Fritiden går med at løbe i naturen, rejse og være sammen med sin familie.

Vi glæder os meget over at kunne byde de 4 nye medarbejdere velkommen på holdet.