fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Når Bibelen er farligere end narkotika…

... træder SAT-7 til.

SAT-7 PARS-direktør Panoyiotis Keenan håber på bedre muligheder for at sende kristendommen til Iran.

SAT-7 PARS tør, hvor andre tier.

Det blev tydeligt for deltagerne på Oplevelsesrejsen 2019, da de besøgte PARS-studierne på Cypern i midten af oktober måned.

”Det er mere farligt at smugle bibler ind i Iran, end det er at smugle narkotika ind. (…) Irans regering kan ikke lide os og prøver på mange måder at stoppe os. Men vi er her endnu! (…) Og vi har modtaget mange vidnesbyrd om, at mennesker har hørt om Jesus gennem vores kanaler,” sagde direktøren Panoyiotis Keenan under en rundvisning i studierne.

SAT-7 PARS broadcaster satellit-tv til millioner af farsi-talende i Iran, Afghanistan og Tadsjikistan. Gennem kanalens mange live-shows kan farsi-talende kristne både i og uden for Iran dele deres tro med hinanden og med områdets mange muslimer og andre seere.

Sikkerhedsrisiko

Satellit-tv er dog ikke den eneste vej for PARS-kanalen ind i de mellemøstlige stuer. Kanalen opererer også via sociale medier, men det vanskeligt.

”I Iran og Afghanistan er de sociale medier censurerede. Ofte er det faktisk kun muligt at høre om Bibelen og kristendommen gennem satellit-tv,” understregede Keenan og fortsatte:

”Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at vi havde et tv-studie i Iran. Det kan jeg desværre ikke, og det må I gerne hjælpe med at bede om, at vi får. Et andet bedeemne er, at flere får mod på at stå foran kameraerne. Dem, der gør det, kan ikke blive i Iran.”

Iranske børn ringer ind til SAT-7

Netop PARS-medarbejdernes dedikation til arbejdet gjorde stort indtryk på Oplevelsesrejsedeltagerne Gunda Stidsen, Børkop, og Lindvig Osmundsen, Ikast.

“At se med egne øjne, hvor professionelt de arbejder på SAT-7, og at det er ene unge mennesker, som er i studiet. At høre om, hvordan de bruger de forskellige kompetencer, som medarbejderne har. At se, hvor kreative de er, og hvor fint de behandler svære emner for børn. Dét gjorde indtryk,” sagde Gunda Stidsen.

“Og så gjorde det indtryk at tænke på, at der sad børn i Iran og så med. Vi kunne også høre, at børnene ringede ind til programmet,” supplerede Lindvig Osmundsen.

SAT-7 PARS blev lanceret den 18. december 2006 og broadcaster i alle døgnets 24 timer. Kanalens studier er beliggende i London (UK), Nicosia (Cypern) og Limassol (Cypern).

Støt Projekt 0004: SAT-7 nu