Katastroferne vælter ind over Vestafrika

Vi har tømt nødhjælpspuljen for i år, men har brug for det dobbelte, for at kunne hjælpe nøden lige nu!

I det nordvestlige og østlige Nigeria bliver mennesker drevet på flugt af bander, der hærger og angriber landsbyer. Mange er på flugt og markarbejdet, der skal sikre høsten næste år, er gået helt i stå.

I det nordlige Cameroun har kirkepræsident Debsia Alvius en opdatering og bøn til os:

“Det økonomiske, sociale, politiske og religiøse liv er reduceret betydeligt. Situationen lammer os. Indkomsten er faldet med ca. 70 % sammenlignet med tidligere år. Klimapåvirkninger har gjort økonomien kritisk. Fødevarer er svære at få på markedet så disse varer koster nu det tredobbelte. De fattigste i landsbyerne får ingen forsyninger. De yngste efterlader deres familier for at søge ind til de store byer. For at forsørge sig selv ender de på gaden og stjæler og ender ofte i fængsel.”

Vi har tømt nødhjælpspuljen, men har voldsomt brug for at sende mere hjælp nu. Vil du være med? For kun 50 kr. kan du hjælpe et barn eller en voksen, som er flygtet, til at få mad i en uge.

Støt vores nødhjælpsarbejde her:

Din hjælp er værdifuld

Tak for at du giver af dit overskud.

Du er med til at give værdifuld opbakning til vores partnere og de hårdtarbejdende lokale, der er helt tæt på de allerstørste behov.

Lige nu forsøger Mission Afrikas evangelister at huse og brødføde 250 flygtninge. Det er ekstremt vanskelligt – og nøden er stor.

Desværre er denne negative udvikling ikke en isoleret tendens. Ekstremistiske og berigelsesmotiverede angreb tager til i flere afrikanske lande, hvor sult, fattigdom, manglende skolegang og arbejdsløshed er hverdag.