Din hjælp er værdifuld

Tak for at du giver af dit overskud.

Du er med til at give værdifuld opbakning til vores partnere og de hårdtarbejdende lokale, der er helt tæt på de allerstørste behov.

Ekstremistiske og berigelsesmotiverede angreb tager til i flere afrikanske lande, hvor sult, fattigdom, manglende skolegang og arbejdsløshed er hverdag.

Du er med til at holde et vigtigt arbejde i gang. I Nigeria, Cameroun og i Mali forsøger Mission Afrikas evangelister og missionærer at skaffe forsyninger til flygtninge. Det er ekstremt vanskelligt – og nøden er stor.

En gave til nødhjælp redder liv!

Katastroferne vælter ind over Vestafrika. Tørke, vold og ekstremisme tømmer landsbyer og sender uskyldige mennesker på flugt. Vil du være med til at sende konkret hjælp til nødlidende familier?

I det nordvestlige og østlige Nigeria bliver mennesker drevet på flugt af bander, der hærger og angriber landsbyer. Chikane og røverier gør det umuligt at drive forretning og dyrke afgrøder – så markarbejdet, der skal sikre høsten næste år, er gået helt i stå. En sultkatastrofe lurer om hjørnet!

Politisk ustabilitet giver grobund for terrorisme

I Mali bliver mennesker ligeledes drevet på flugt af terroristgrupper, der hærger i et større område midt i det store ørkenland. Mange søger sikkerhed i hovedstaden Bamako, hvor vores medarbejdere og partnere forsøger at tage sig af dem. Vil du være med til at sende en økonomisk håndsrækning til disse mennesker?

Boko Haram aktiviteter har bredt sig til det nordlige Cameroun, og en alvorlig tørke omkring Lake Chad fører også til en kamp om de knappe ressourcer.

Fra det nordlige Cameroun sender kirkepræsident Debsia Alvius, fra vores partnerkirke, denne opdatering og bøn til os:

“Coronakrisen og ekstremistisk vold har lammet os. Indkomsten er faldet med ca. 70 % sammenlignet med tidligere år. Klimapåvirkninger har gjort økonomien kritisk. Fødevarer er svære at få på markedet og varerne koster nu det tredobbelte. De fattigste i landsbyerne får ingen forsyninger. Mange unge søger ind til de store byer. De kan ikke forsørge sig selv og ender derfor på gaden. De må stjæle og ender ofte i fængsel. Vi har brug for støtte, så vi kan bringe nødhjælp ud til de hårdest ramte.”

STOR NØD HAR TØMT NØDHJÆLPSPULJEN. Der er voldsomt brug for at sende mere hjælp nu. Vil du være med? For kun 50 kr. kan du hjælpe et barn eller en voksen, som er flygtet, til at få mad i en uge.