Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny facebook-side giver udsyn til verden

- Vi skal ikke være os selv nok, men række ud til verden med ord og hjælp fra Gud, siger initiativtagere til Mission Afrika Youths nye facebook-side.

Ny facebook-side giver udsyn til verden

Mission Afrika Youth har netop oprettet en Facebook-side, der skal åbne unges øjne for verden og give lyst til at engagere sig i den.

– Vi glæder os til at engagere en masse unge i global mission. Vi vil dele nyheder fra volontører, som er rejst ud for at hjælpe Mission Afrikas samarbejdspartnere i deres projekter, fortæller Kristina Eskildsen, som er en af tre børne- og ungenetværkere i Mission Afrika Youth.

Unge volontører rejser bl.a. til Cameroun for at hjælpe til på børnehjem og i skoler og til Cypern for at hjælpe med at producere programmer for den kristne satellit-tv-station SAT-7.

Hvorfor skal unge engagere sig i ”global mission”?

– Fordi Gud har inviteret os alle med i Guds mission: at fortælle mennesker om Guds kærlighed og vise det i konkret handling, fortæller Kristina Eskildsen, der er ansat fem timer om ugen sammen med jævnaldrende Emma Vinkel.

Men mission går begge veje, pointerer hun:

– Vi lærer også en masse af dem ude i verden. Begge parter er velsignet med noget, vi kan berige hinanden med. Og vi kan udrette meget mere, når vi gør noget sammen.

“Vi går, fordi han gik først” er et motto for Mission Afrika Youth. På Facebook-siden står, hvad det konkret betyder: De unge vil ”følge i Jesu fodspor med ’hjælp til selvhjælp’ i den ene hånd og Ordet om Ham i den anden.”

– Det vil vi gøre sammen som unge – også sammen med de lokale, uddyber Kristina Eskildsen.

Hvad håber du, der sker?

– Jeg håber flere får et nyt blik på verden og ser, at verden er større end den lille verden, vi befinder os i til hverdag. At vi også har kristne brødre og søstre rundt omkring i verden. Jeg håber flere får lyst til at være med, fortælle om projekterne og samle penge ind. Og så håber jeg, flere får lyst til selv at rejse ud som volontører.

I citerer Jesu ”missionsbefaling” fra Mattæus-evangeliet på facebook-siden. Hvad betyder det helt konkret?

– For os betyder det bl.a., at vi ikke skal være os selv nok. Vi er skabt for at have fællesskab med hinanden, og vi er faktisk afhængige af hinanden. Derfor er vi her i Danmark også afhængige af at møde dem nede i Afrika samtidig med, at de også får noget ud af at være sammen med os. Vi har brug for hinanden. Vi kan ikke det hele selv. Men sammen kan vi udrette en masse.

Gå ind på Mission Afrika Youths facebookside her.