Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny kirkepræsident i Cameroun

Pastor Debsia Daba Alvius afløser Robert Goyek som kirkepræsident for Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun.

Ny kirkepræsident i Cameroun

Evangelisering, præsteuddannelse og missionsarbejde skal gå hånd i hånd med et godt samarbejde med samarbejdspartnere.

Det er pastor Debsia Daba Alvius’ mål for Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun. Han blev valgt til kirkepræsident for kirkens 200.000 medlemmer ved kirkens synode den 28.-31. december 2018 og skal nu afløse den tidligere mangeårige kirkepræsident Robert Goyek.

– Jeg er stolt over at blive valgt til kirkepræsident af mine kolleger og tror, det er Guds vilje, siger Debsia Alvius i et videointerview, hvor han lover at videreføre det arbejde, som tidligere kirkepræsident Robert Goyek begyndte for år tilbage – ”ikke mindst samarbejdet med vores partnere,” pointerer han.

– Vi har en vision om fortsat at styrke indsatsen med mission i Mali. Men vi må ikke glemme den evangeliseringen indenlands. Derudover er det også vigtigt at uddanne vores præster, siger han og tilføjer:

– Tiderne udvikler sig, og vi skal følge med. Så der venter os et stort stykke arbejde forude. Jeg tror, at hvis vi rådgiver og hjælper hinanden og samtidig får Goyeks støtte, skal vi nok lykkes med at føre kirken frem mod målet.