Ny leder i Mission Afrika Genbrug

45-årige Anne-Line Dufri bor i et hus på landet lidt uden for Skjern sammen med sin mand og deres to børn. Den 17. april er første arbejdsdag på kontoret i Højbjerg, hvor hun er nyansat leder af Mission Afrika Genbrug.

Anne-Line glæder sig til at forene flere forskellige interesser i det nye job som leder af Mission Afrika Genbrug

Passioneret genbrugsjæger og erfaren leder

“Jeg har i mange år været loppe- og genbrugsjæger og elsker at se brugte ting få nyt liv” fortæller Anne-Line, der også er glad for at bruge sine hænder til at sy, strikke og arbejde med keramik. “Jeg vil gerne have, at vi i Mission Afrika er gode til at inspirere til genbrug og upcycling. Jeg håber, at vi bliver endnu bedre til at genbruge materialer og ting, så mindre brændes af og mere genanvendes.”

Med sit rolige og lyttende væsen vil Anne-Line arbejde for mere genbrug i Danmark. 

Anne-Line har i mange år arbejdet som lærer – de sidste syv år som afdelingsleder på en folkeskole. Hendes interesse for ledelse er koncentreret omkring medarbejdere og frivillige. “Jeg vil gerne medvirke til at medarbejdere og frivillige kan få deres kompetencer og talenter i spil” forklarer hun og fortsætter med at reflektere over genbrugsbutikkerne: “De skal være attraktive for alle aldersgrupper. Genbrugsbutikkerne skal have en bredde, så mange forskellige frivillige ønsker at være med.”

Brænder for at forbedre menneskers livsvilkår

Anne-Lines strukturerede tilgang til projekter og involverende ledelsesstil skal bruges til at styrke forretningen i landets genbrugsbutikker og understøtte de mange hjælpeprojekter i Afrika – noget som hun sætter stor pris på at blive en del af: “Jeg kan godt lide at Mission Afrika støtter initiativer, som spirer op blandt mennesker, der brænder for deres projekt, uanset om det foregår i Danmark eller i Afrika.”

“Jeg brænder for at forbedre menneskers livsvilkår og for at mennesker skal høre om Jesus” slutter Anne-Line.

I Mission Afrika glæder vi os meget til at få Anne-Line med på rejsen.