fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Velkommen til opstartsmøde for projektgruppen TReK den 4. april

Brænder du for og ønsker du at gøre en forskel i en tværkulturel og kristen-muslimsk-sammenhæng? Så vil vi i Mission Afrika gerne invitere dig til opstartmøde for TReK, der er Mission Afrikas nye projektgruppe med fokus på det tværkulturelle arbejde.

Baggrund for TReK

Etableringen af projektgruppen TReK, hvis bogstaver står for Teologi, Religion og Kultur, blev godkendt af Mission Afrikas bestyrelse den 3. januar 2018. Målet med TReK er et ønske om at være engageret i mission og tværkulturelle aktiviteter i Danmark og hos vores partnere. Arbejdsgruppens primære opgaver vil være at udvikle og drøfte Mission Afrikas tværkulturelle aktiviteter og arbejdet med kristen-muslimske relationer i Danmark og hos vores internationale partnere.

Mission Afrika Genbrug, Mission Afrikas danske bagland, danske og internationale samarbejdspartnere og øvrige netværk tænkes ind i aktiviteterne.

Hvorfor en projektgruppe?

Vi i Mission Afrika ønsker at involvere frivillige så meget som muligt. Vores projektgrupper giver frivillige mulighed for at arbejde selvstændigt med forskellige projekter og opgaver, som er baserede på vores vision.

Kom og tag del i opstarten!

Alle interesserede er velkomne til at deltage i et uforpligtende opstartsmøde onsdag den 4. april 2018 klokken 17-20 på Mission Afrika, Lyseng Alle 15D, 8270 Højbjerg.

Vi begynder med en middag på Diakonhøjskolen klokken 17.00. Derefter følger introduktion og officiel indvielse af TReK.

Aftenens program:

17:00: Velkomst og præsentationsrunde.

17:30: Vi spiser sammen på Diakonhøjskolen.

18:15: Drøftelse af ideer og perspektiver for en projektgruppe, herunder gruppens arbejdsform og aktiviteter, ved partnerkoordinator Clement Dachet og generalsekretær Peter Fischer-Nielsen.

20:00: Afrunding og tak for i aften.

Tilmelding

Tilmelding senest den 27. marts 2018 til partnerkoordinator Clement Dachet på e-mail:csd@missionafrika.dk eller tlf.: 23 37 22 26. Giv endelig også besked, hvis du gerne vil være med i projektgruppen, men er forhindret i at deltage til opstartmødet.