Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mission Afrika har fået to nye projektgrupper

Mandag den 6. marts sprang en ny projektgruppe i Mission Afrika ud. Gruppen har SAT-7 som omdrejningspunkt og består af seks motiverede frivillige.

Mission Afrika har fået to nye projektgrupper

Mandag den 6. marts var seks Mellemøsten-interesserede mænd og kvinder mødt op på Mission Afrikas kontorer i Aarhus for at høre om en ny projektgruppe, der har SAT-7 som omdrejningspunkt.

Gruppen skal blandt andet være med til at hjælpe med fundraising til SAT-7’s aktiviteter, udbredelse af kendskabet til SAT-7’s arbejde i Danmark i kirker og foreninger og opfordre til forbøn og indsamling.

Så det var heldigt, at alle seks gerne ville være med, og SAT-7 Projektgruppen derfor kan skrive sig ind som nummer fem på Mission Afrikas projektgruppeliste.

SAT-7 Projektgruppen skal også have fokus på at finde volontører, praktikanter og korttidsudsendte og skal være med til at arrangere studierejser og foredragsrejser, samt holde kontakt til Mission Afrikas udsendte medarbejdere på Cypern.

Gruppens medlemmer kan også deltage ved SAT-7’s netværksarrangementer, der foregår rundt omkring i Mellemøsten og i Europa.

Gruppen har endnu ikke valgt en formand, men generalsekretær Peter Fischer-Nielsen er projektgruppens kontaktperson på Mission Afrikas sekretariat og også Mission Afrikas primære kontaktperson til SAT-7.

Ny gruppe med fokus på frivillighed

Om onsdagen var der så endnu et projektgruppemøde, denne gang om en ny frivillighedsgruppe.

Denne nye gruppe har til formål at sætte fokus på Mission Afrikas frivillige. De skal være med til at udvide antallet af frivillige i Mission Afrika, undersøge hvilke opgaver frivillige skal kunne løfte og blandt andet se på, hvordan Mission Afrika kan blive bedre til at finde og engagere frivillige.

Gruppen består af 7 folk med god energi, som har lyst til at prøve at gå nye veje.

Jakob Stensig Henneberg er tovholder og kontaktperson for gruppen og siger:

“Der er sket rigtig meget på organisations-fronten de senere år. Frivillige leder efter noget andet, end de gjorde tidligere, og derfor skal vi være i stand til at tænke nyt og anderledes om den måde, vi engagerer frivillige i Mission Afrika. Vi er begyndt at undersøge, hvordan lignende foreninger har skabt rammer for frivillighed og ser på, hvordan vi kan lade os inspirere og bygge videre på det,” siger han.


Har du lyst til at vide, hvordan du kan hjælpe til i en af Mission Afrikas projektgrupper?
Så skriv til Peter Fischer-Nielsen for at høre mere.

Peter Fischer-Nielsen
Tidl. generalsekretær