fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny udviklingskonsulent i Mission Afrika Genbrug!

Tidligere markeds- og salgschef i KRIFA ansat i Mission Afrika Genbrug som udviklingskonsulent.

Ny udviklingskonsulent i Mission Afrika Genbrug!

Mandag 9. november 2020 starter Morten Josefsen i Mission Afrika Genbrug. Han skal være med til at udvikle en solid 36-årig forretning.

”Vi glæder os til at byde Morten velkommen. Morten er en dygtig netværker og har nogle kompetencer, som supplerer vi tre andre i genbrugsteamet utrolig godt,” fortæller leder af Mission Afrika Genbrug, Bente Mikkelsen Pahus.

Fra sit tidligere arbejde har Morten Josefsen en bred erfaring med salg, markedsudvikling og ledelse inden for forskellige brancher. Tidligere har han været markeds- og salgschef i Krifa, og senest kommer han fra et job i GAIS. Uanset jobtitlen har det altid handlet om mennesker, salg og ledelse.

Med en udpræget forretningsprofil og erfaring med frivillighed skal han koble netop ledelse af mennesker og salg. Han glæder sig til at komme ind i en organisation, der har et udsyn udover sig selv. ”Vi er sat i verden for noget større end os selv. Det er netop det, der sker i genbrugsarbejdet. Der kommer vi til gavn for andre end os selv,” fortæller Morten Josefsen. Hans kendskab til organisationen kommer af at have deltaget på flere af det tidligere Sudanmissionens lejre som ung og have familie, der har været udsendt som missionærer i Nigeria.

”Jeg glæder mig til at kunne bidrage til den vækst, der allerede er eksisterende, og håber, jeg kan bidrage med berigelse af udviklingen på organisationsområdet og med udvikling af de frivillige. Jeg glæder mig til at fokusere på, at vi skal lykkes sammen med de 1800 frivillige i de 63 butikker,” slutter den nye udviklingskonsulent i Mission Afrika Genbrug.

For yderligere information kontakt venligst leder af Mission Afrika Genbrug:

Bente Pahus

E-mail: bmp@missionafrika.dk

Telefon: 6127 0826

Hjemmeside: https://missionafrika.dk/genbrug

 

Katrine Lund Sørensen
Kommonikationsmedarbejder i netværksteamet

Katrine er placeret i København. Hun er cand. mag i litteraturhistorie, danser ballet, løber og har vundet DM-sølv på 4*400 m stafet.