Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny ung frivillig vil engagere unge i Mission Afrika

Kristina Eskildsen har valgt at bruge sin fritid på at engagere børn og unge i missions- og hjælpearbejde.

Ny ung frivillig vil engagere unge i Mission Afrika

– Jeg vil arbejde som frivillig i Mission Afrika, fordi det er en organisation, der gør en forskel på længere sigt. Det er en organisation med liv og sjæl og plads til at være!

Det fortæller Kristina Eskildsen, der efter sommerferien kommer med i Mission Afrikas stab som frivillig. Her skal hun blandt andet formidle og skabe begejstring blandt børn og unge for Mission Afrikas missions- og hjælpearbejde i Afrika og Mellemøsten.

Kristina Eskildsen er færdig med gymnasiet og skal gå på 3K-uddannelsen på Diakonhøjskolen i Aarhus. Sin fritid har valgt at bruge på at engagere børn og unge for Mission Afrikas sag.

Hun håber selv at lære en masse:

– Det man lærer som frivillig kan slet ikke sammenlignes med det, man lærer i gymnasiet om differentialligninger og landbrugsreformer. Som frivillig lærer man noget om sig selv og livet.

Kristina Eskildsen har masser af andre spændende idéer, som Mission Afrika bakker op om og opfordrer flere unge til at engagere sig i.

– Vi vil rigtigt gerne skabe mulighed for, at flere kan komme og arbejde sammen om de opgaver, de unge brænder for, siger Mission Afrikas netværkskoordinator Jakob Stensig Henneberg.

Hvis du også brænder for at engagere børn og unge, og gerne vil samarbejde med bl.a. Kristina, så kontakt Jakob på e-mail jsh@missionafrika.dk eller telefon 24 88 13 37.