fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny vurderingsmand i Mission Afrika Genbrug

Ny vurderingsmand i Mission Afrika Genbrug

Mission Afrika har fået en vurderingsmand i virksomhedspraktik indtil den 31/12 2015. Lars Torp kan hjælpe med at vurdere de fleste ting i din butik, men især inden for glas, porcelæn og keramik har han en stor viden.

Lars er 49 år og bor i en lille by uden for Slagelse på Sjælland. Han er udlært butiksassistent i Brugsen og har arbejdet som sådan i næsten 27 år. Derfor har han en stor viden om handel og detail.

“Da jeg var 20 år, kørte jeg galt i en bil. Jeg kørte ind i en traktor, der kørte uden lys, og lå efterfølgende en måned på sygehuset med to knuste ben. Efter 27 år i Brugsen sagde bentøjet fra – de gamle skader gjorde det svært at gå, og efter råd fra lægerne blev mit fodled på venstre ben gjort stift i februar 2011. Desværre gik operationen galt, og efter yderligere tre operationer og arbejdsprøvninger har jeg i 2015 søgt og fået tildelt fleksjob på otte timer per uge,” fortæller Lars.

Hans helt store passion og hobby er gammelt glas. Den passion har blandt andet givet sig udtryk i, at han har sit eget glasmuseum og en side på Facebook “Antikke danske glas – samling og salg”.

“Min interesse for glas har betydet, at jeg har mødt mange andre spændende antikke og retro ting. Jeg ved gennem aviser, tidsskrifter, bøger, tv og markeder, hvad der rører sig, og hvad prisen er på mange forskellige varer i dagens marked,” siger Lars.

“Det er derfor med stor glæde og spænding, at jeg nu kan starte som vurderingsmand for Mission Afrika. Jeg har været i arbejdsprøvning i Mission Afrikas butik i Høng og har været rundt til butikker på Sjælland med konsulent Lone Frøsig. Det har været super-interessant, og jeg glæder mig voldsomt til at komme i gang med arbejdet.”

Sådan gør du brug af Lars til vurderinger i din genbrugsbutik

Send et foto eller flere per mail til: lt@missionafrika.dk. Skriv så meget om genstanden, som du ved; for eksempel om størrelse, farve og skader. Inden for kort tid vil Lars vende tilbage med sin vurdering af din genstand.

Hvis hver eneste butik benytter sig af Lars’ store viden, kan vi sammen tjene flere penge til vores gode formål. Brug ham endelig!