Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nyåbnet butik solgte genbrug for 12.000 kr. på to timer

Mission Afrika Genbrug Vojens har firedoblet deres lokalekapacitet. Folk stod i kø for at komme ind i butikken på åbningsdagen.

Nyåbnet butik solgte genbrug for 12.000 kr. på to timer

Det er helt fantastisk! det er helt fantastisk!

Johannes Jehøj Madsen kan næsten ikke få hænderne ned. Som formand for Mission Afrika Genbrug i Vojens har han travlt med at lange varer over disken til flere hundfrede kunder, der strømmede ind i butikkens nye lokaler på åbningsdagen den 13. september.

– 50 mennesker stod udenfor og ventede på at komme ind, før vi åbnede klokken 10. allerede klokken 11 havde 100 mennesker været inde i butikken, og i løbet af de to første timer havde vi solgt for omkring 12.000 kroner, fortæller han.

Og der var nok varer at tage af. Mission Afrika Genbrug Vojens har nemlig firedoblet kapaciteten med de nye lokaler. Før havde de 225 kvadratmeter til rådighed i alt, nu har de 1.000.

Kan I fylde de store lokaler ud?

– Ja, lokalerne har i hvert fald været fyldt, fortæller Johannes. – Folk har jo været inde og købe en masse nu. Men ja, vi skal nå holde lokalerne fyldt med gode varer!

Hvordan føles det, at pengene går til de fattige i Afrika?

– Det er fantastisk! Og det er jo hovedsagen. Medarbejderne gør et stort arbejde, og vi er glade for alle, der indleverer varer, og alle, der køber dem. Det er jo alt sammen med til at endnu flere mennesker kan blive hjulpet, slutter Johannes Jehøj Madsen.

Dagens salg sluttede på kr. 19.211,-.

Billede i top: Folk strømmede ind i butikken, da den åbnede klokken 10.

Besøg butikken via Facebook her.