fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nyt fra bestyrelsen 5. januar 2013

Nyt fra bestyrelsen januar 2013

Lørdag den 5. januar var bestyrelsen samlet til, hvad man kan kalde et ”værkstedseftersyn”.  Genstand for drøftelse var for det første bestyrelsens arbejdsform og opgaver i forholdt til sekretariat og generalsekretær. I den forbindelse var der også en nyttig diskussion af sekretariatets opbygning. Denne diskussion ledte frem til en overvejelse, om der er behov for en vicegeneralsekretær til at tage sig at hjemmefronten når fx. generalsekretæren er på rejse.

Et andet punkt for drøftelse var forholdet til baglandet. Hvorledes kan vi informere og inddrage bedre? I den forbindelse er det bestyrelsens plan at afholde, hvad vi kalder for er baglandskonvent lørdag den 6. april. Endelig var der en drøftelse af kandidater til den post i bestyrelsen, som Steen Skovsgaard med sin udtræden har efterladt. En række navne kom på bordet, hvor Anne Mie Skak Johanson kom øverst. Efterfølgende har hun sagt ja til at indtræde i bestyrelsen.

Thomas Hansen – formand