Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nyt liveshow forbinder persiske troende

Nu kan isolerede troende dele deres oplevelser i et nyt liveshow på SAT-7 PARS.

Nyt liveshow forbinder persiske troende

Seerne deler deres oplevelser og vidnesbyrd i et nyt ugentligt liveshow, Signal, på SAT-7 PARS. Gennem historier fra hverdagen håber kanalen at engagere publikum på et dybere plan og opmuntre isolerede persiske troende:

– Der er de mange negative historier, som gør folk modløse, men vi ønsker at bringe håb!

Petros Mohseni, producer

– Vi ønsker at vores seere, især de, der er isolerede, føler sig forbundet med et fællesskab, der kan opmuntre og støtte dem. Som persisktalende troende kan vi være spredt over hele kloden, men vi er ét! fortæller Petros Mohseni, der er producer og instruktør på showet.

Hverdagshistorier
Det er vidnesbyrd fra helt almindelige mennesker, som deles i showet:

– I stedet for at lytte til en præst eller en kendt person, vil vi dele hverdagshistorier om persere, og hvordan deres liv bliver forvandlet af Jesus, fortæller Petros Mohseni.

– Vi tror, seerne vil blive inspireret og opmuntret ved at lytte til disse beretninger.

Reza Jafari, tv-vært

Tv-vært på Signal, Reza Jafari tilføjer:

– Vi tror, seerne vil blive inspireret og opmuntret ved at lytte til disse beretninger. De kan føle sig helt alene og meget isolerede, men i programmet kan de se, at andre har det ligesom dem.

Fortællingerne bliver præsenteret af de medarbejdere fra seerredaktionen, som dagligt modtager henvendelser. De får altid tilladelse fra seerne, inden de sender det, og beskytter deres identitet, hvis det er nødvendigt.

Banebrydende tv med håb
– Jeg har drømt om at lave et program som dette i årevis. Vi har aldrig før gjort noget lignende på SAT-7 PARS, siger Petros Mohseni begejstret.

Udover vidnesbyrd, bringer Signal også nyheder og bibelundervisning:

– I nyhedsdelen deler vi de gode nyheder fra den sidste uge. Det er vigtigt for os at fremhæve de positive ting, der sker i Iran, forklarer Petros.

– Der er de mange negative historier, som gør folk modløse, men vi ønsker at bringe håb!

Støt Projekt 0004: SAT-7 nu