NYT TIL BAGLANDET

Vil du komme lidt tættere på menneskerne og med ind bag kulisserne i Mission Afrikas arbejde, så følg med her og skriv dig op til at modtage en særlig “Nyt til Baglandet” e-mail.

  • Nyheder med særlig relevans for baglandet

  • Informationer og arrangementer fra Mission Afrika

  • Nekrologer over afdøde frivillige og ansatte

Vi lægger det ind efterhånden som der kommer nye. Vi har valgt ikke at tage de gamle nyheder med over fra den tidligere hjemmeside før april ’21, men starter forfra så alt materialet er spritnyt.

Glæd jer til gode fortællinger mm.

Efterårshøjskole

Mission Afrika inviterer til efterårshøjskole om mission, hvor man i en lille uges tid i oktober får mulighed for at lade sig inspirere af spændende, udfordrende foredragsholdere og nyde fællesskabet og naturen i usædvanligt skønne omgivelser.

“Folkekirkens mission er at forkynde Kristus som hele verdens frelser”.

Derfor bliver det brændende spørgsmål til stadighed, hvad det betyder for os, at den kristne kirke er sendt til verden for i væren, ord og handling at forkynde Guds kærlighed i Jesus Kristus? Hver ny tid kræver nye svar!
Vi håber, at rigtig mange vil tage imod invitationen, og ALLE er hermed inviteret!

Læs det hele her

Artikler fra arbejdet

Del denne side

DU KAN ÆNDRE LIV I DIT TESTAMENTE

Arvemidler er særligt værdifulde for Mission Afrika. Derfor bruger vi dem så vidt muligt til nye initiativer, der gør at de får særlig og langvarig betydning. Din arv kan være med til at forkynde evangeliet i ord og handling i Afrika og Mellemøsten og gøre menneskers drømme mulige. Tak fordi du er med.

LÆS OM TESTAMENTE
LÆS OM OG TEGN ET GAVEBREV