fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kom du ikke ind på dit drømmestudie

Bliv "firstmover": Giv et år eller nogle måneder til Mission Afrika. Gør en forskel for tusindvis af mennesker i Afrika med din tid og dine kræfter.

Din fritid bliver til andres fremtid!

VI SØGER EN FRIVILLIG PA TIL SPÆNDENDE KOORDINERINGSOPGAVER
Kom i mesterlære i vores frivillige stab i en af Danmarks førende missionsorganisationer. Vær med dybt inde i maskinrummet af Mission Afrika som frivillig PA (Personlig Assistent) i generalsekretariatet og partner- og netværksteamet på hovedkontoret i Højbjerg ved Århus. De arbejder med fundraising, kommunikation og projekter i Afrika, Mellemøsten og herhjemme. Læs opslaget her.

BLIV FRIVILLIG I MISSION AFRIKA GENBRUG OVER HELE LANDET
Mission Afrikas frivillige genbrugsmedarbejdere sørger for, at Mission Afrika hvert år kan sende adskillige millioner kroner til uvurderlig hjælp i Afrika. De 1700 frivillige er kernen i vores 65 genbrugsbutikker, og vi har hele tiden brug for nye folk. Læs opslaget her.

Desuden er der mulighed for at komme i praktik på hovedkontoret i Århus under kyndig supervision. Vi har fire teams (Økonomi, Partner, Netværk og Genbrug), der alle har forskellige muligheder for at strikke et spændende praktikforløb sammen. Bare spørg Anne og Sofie, der lige har afsluttet et halvt år på hos os.

Som frivillig i Mission Afrika kan du efter aftale få tilbudt forskellige kursusmuligheder inden for de netværk, vi som organisation indgår i. Lad os tage en snak om mulighederne, når du melder dig på banen.

Kontakt:

Jakob Stensig Henneberg
DANSK NETVÆRK OG FUNDRAISING
jsh@missionafrika.dk Tlf.:+45 2488 1337

Eller se på de konkrete opslag med yderligere informationer.

Henrik Engelbrekt Refshauge
Generalsekretær

”I Mission Afrika kan jeg være katalysator for at mennesker kan tage imod Kristus i den kontekst og kultur, der er deres.”