Præsentation af de nye bestyrelsesmedlemmer

MORTEN BONDE PEDERSEN

Jeg er 50 år og bor i København. Jeg er uddannet journalist og har været aktiv i kirkeligt arbejde stort set hele mit liv, de seneste knap 25 år især i Fredens-Nazaret Sogn på Østerbro i København. Blandt andet som medlem af menighedsrådet der.
Jeg er ikke i tvivl om, at kirken i Danmark såvel som kirkerne ude i verden vil kunne drage stor nytte af at komme tættere på hinanden. I en verden, hvor alle tænker mere og mere globalt, er det kun naturligt, at kirkens folk også ser sig selv som en del af den globale kirke. Derfor ser jeg frem til at arbejde med at knytte bånd mellem kirker på tværs af kulturer til gavn for både den danske kirke og kirkerne ude i verden.
Som journalist har jeg en vis erfaring med formidling. Som bestyrelsesmedlem i Mission Afrika håber jeg blandt andet at kunne bidrage til at udbrede kendskabet til Mission Afrikas arbejde til en bredere kreds.
Selv har jeg arbejdet med udvikling og mission i Afrika. Blandt andet har jeg boet tre år i Kenya ligesom jeg har besøgt knap 15 lande i Afrika, blandt med det formål at skrive artikler, lave videoer og tage billeder for forskellige udviklingsorganisationer, blandt dem flere missionsorganisationer.
Min seneste tur til Afrika var i juli i år, hvor jeg var i Kenya, blandt andet for at skrive artikler om, hvordan kirkerne og lokalbefolkningen er ramt af corona.

CAMILLA HOFFMANN

Jeg hedder Camilla, er 25 år og læser til dagligt medicin på kandidatuddannelsen. Jeg har været frivilligt engageret i Afrika-arbejde stort set lige siden jeg kom hjem fra et 4 måneders volontørophold i Uganda igennem Afrika InTouch i 2016. Siden da har jeg bl.a. været med til at opstarte Uganda-projektet her i Mission Afrika og er fortsat en del af Uganda-projektgruppen i MAY. Mine møder med afrikansk kirke og kultur har gjort så store indtryk på mig, at jeg ikke har kunnet slippe det igen og derfor nu også stiller op til Mission Afrikas bestyrelse. Jeg finder utroligt stor mening i at være en del af den globale mission ved at udsende volontører, samarbejde med afrikanske kirker osv. for at kunne hjælpe, forkynde og styrke lokalt med Gud som facilitator. Men mission går begge veje, og jeg ser det som en mindst ligeså vigtig opgave, at vi her i Danmark giver mulighed for at møde og høre om den menneskelige og åndelige rigdom i Afrika, som vi har så meget godt at lære af.

Loading...