Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Oplevelsesrejse Cypern oktober 2017

Oplevelsesrejse Cypern oktober 2017

Tag med Mission Afrika til Cypern

Den 7.-14. oktober 2017 giver vi dig en fantastisk mulighed for at opleve Cypern og besøge vores samarbejdspartnere på tv-stationen SAT-7.

I løbet af en uge kommer vi rundt på hele øen og ser de lokale seværdigheder, smager den fantastiske cypriotiske mad og mærker historiens vingesus, når vi besøger de steder, som Paulus i sin tid lagde vejen forbi på sine missionsrejser. Vi skal også se, hvordan SAT-7 optager deres live-shows, snakke med folkene bag programmerne og blive klogere på, hvad det vil sige at være kristen i Mellemøsten.

Rejselederne bliver Ruth og Jens Kristian Egedal, som har rejst meget på øen, samt Claus Swartz Andersen, der arbejder på SAT-7. Lokale guider og rundvisere bliver oversat til dansk.

Vi flyver fra Aarhus Lufthavn den 7. oktober klokken 16:00 og er hjemme igen den 15. oktober om natten klokken 01:20.

Program:

7. oktober – Gruppen ankommer til Paphos lufthavn. Hentes i bus og køres til Damon Hotel i Paphos.

8. oktober – Afgang til Limassol til Iransk Gudstjeneste. Arrangement i cafe, hvor nogle iranere fortæller om kultur og kristnes vilkår i Iran. Gåtur på strandpromenaden i Limassol.

9. oktober – Paphos-rundtur med Peter Jones, en amerikaner, der har arbejdet rundt i verden og nu har slået sig ned på Cypern. Hans store interesse er Cyperns del af tiden omkring Jesus og den tidlige kirke. Byen Paphos har været en stor del af det. Peter vil give os et kendskab til det. Vi starter med det ærkeologiske udgravningssted ”Paphos mosaikker”.

Efter frokost kigger vi på St. Pauls kirke, der er bygget ovenpå ruinerne af den Gotiske kirke, hvor der står en søjle, ved hvilken det påståes at Paulus blev pisket 39 gange. Den danske konge Erik Ejegod døde i Paphos på sin pilgrimsrejse til Jerusalem og blev begravet her.

Om aftenen har Mette og Claus Swartz Andersen en præsentation om arbejdet i SAT-7.

10. oktober – Afgang med bus til Nicosia, hvor SAT-7’s Internationale kontor besøges. Gennemgang af SAT-7 og rundvisning på kontoret. Introduktion til arbejdet mellem nord og syd på Cypern. Salpy Eskidjian som leder arbejdet på Kontoret for religiøse spor, som hjælper i fredsprocessen mellem Nord og Syd Cypern. Rundt i den gamle by med guide. Drink på terrassen hos Mette og Claus. Middag på Syrisk restaurant.

11. oktober – Fridag

12. oktober – Rundtur på Kurion. Andagt ved amfiteatret. Frokost på strandrestaurant. Besøg i SAT-7 PARS studiet i Limassol

13. oktober – Bus til Omodos. Besøge en kirke og et museum med ikoner. Seværdigheder i cypriotiske landsbyer: Sølv, broderier, vin, oliven, ikoner, vinsmagning osv. tid til indkøb.

14. oktober – Fridag til indkøb, strandtur eller hvad lysten er til. Senere fly hjem til Danmark.

Priser:

Max 7500.- inkl. halvpension (hotel, morgenmad og aftensmad), busser og guides.

Praktisk:

Turen arrangeres i samarbejde med Aarhus Charter og er omfattet af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.

Vi holder informationsmøde den 23. september på Mission Afrikas kontor i Højbjerg. Seneste sikre tilmelding er 17. april 2017.

Tilmelding:

Skriv til Jakob Stensig Henneberg senest 17. april.

Sørg for at inkludere:

  • Fulde navn, som det står i dit pas
  • Mailadresse
  • Telefonnummer

Hvis du har spørgsmål om program eller rejse, er du velkommen til at ringe til Jakob.

Jakob Stensig Henneberg
Netværks- og volontørkoordinator