PODCAST 

Velkommen til Mission Afrikas GloKalmissionspodcast, der undersøger dine spørgsmål om mission, teologi og praksis. Vi ønsker at udfordre både hjertet og hjernen. 

Er du klar til at blive inspireret herhjemme af kristne derude, så tag en kop kaffe og lyt til én af vores podcasts. Vi behandler mange forskellige emner, så der er helt sikkert ét, der vil falde i din smag.

Husk: Vi får nemmere ved at se indad, når vi retter blikket udad.

Hvis du vil have mere godt indhold om mission, teologi og praksis, så gå til missionafrika.dk, og når du er der, så skriv dig op til vores nyhedsbrev eller bliv medlem.
Hvis denne episode har gjort noget fedt for dig, vil det betyde meget for os, at du deler det med andre, så de kan blive en del af GloKal mission. Vi modtager gerne spørgsmål eller forslag til nye episoder her: .

1. Mission Afrika er der, hvor ingen andre kommer i nogle af verdens fattigste konfliktområder. Vi udbreder det kristne budskab om forsoning og kærlighed samt forsøger at forbedre levevilkår, uddannelses- og sundhedssystemer.
2. Mission Afrika arbejder målrettet gennem tætte partnerskaber med lokale kirker, der rækker ud til dem på samfundets bund, som virkelig har brug for penge og kapacitetsopbygning.
3. Mission Afrikas primære værdi er, at aktiviteterne er lokalt forankret, så de er bæredygtige, når vi ikke er der mere.


Find alle vore podcasts her på SoundCloud.