Project Description

#ungeimission   #volontører  #rejsermedmening

Undervisning om kulturmøder og mission

Vi tilbyder spændende undervisning i kulturmøder og mission, som kan gøre dig klogere på at forstå, hvordan andre mennesker tænker og opfatter verden.

Vi vil arbejde med dialogredskaber og forskellige måder at tilgå andre kulturer, som kan bruges i mange forskellige hverdagssituationer og måske give nye perspektiver på mission.

Aftenen kan tilrettelægges så den aldersmæssigt kan bruges til teenagere og op efter.

Forkyndelse med fokus på mission

I Mission Afrika Youth brænder vi for at forkynde Guds ord om mission, kald og tillid til Gud.

Udgangspunktet i forkyndelsen vil være tekster fra biblen, og forkynderen vil bruge eksempler fra både Afrika og hverdagslivet i Danmark.

Det er en unik måde at få koblet den danske kristendom sammen med den globale kristendom der finder sted på hele kloden.

Oplæg for børn
Vi ønsker at børn i Danmark lærer om, hvordan andre mennesker kan leve, og vi elsker at fortælle om Afrika i børnehøjde gennem sjove og spændende fortællinger, billeder, sang og leg.

Vi tager derfor gerne på besøg i børneklubber, lejre m.m. for at fortælle jer om Afrika og give jer en kanon god dag.

Fortællinger fra tidligere volontør
Med brændende hjerte kan vores tidligere volontører fra Cameroun, Uganda eller Sat-7 dele oplevelser fra den hverdag, de har levet i, og det spændende arbejde de har været en del af.

Når volontørerne viser billeder og fortæller spændende fortællinger kan man næsten få oplevelsen af at være der selv, så et besøg fra en tidligere volontør er en genial måde at bringe verden tæt på.