Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Pressekontakt

Som journalist kan du til enhver tid kontakte Mission Afrikas generalsekretær, Peter Fischer-Nielsen, hvis du ønsker svar på spørgsmål om vores arbejde eller mangler hjælp til at finde frem til en kilde i vores partnerlande.

 

Kort om Mission Afrika:

Mission Afrika er en folkekirkelig missionsorganisation, der samarbejder med partnere i Afrika og Danmark om flere end 70 kirkelige og sociale projekter.

Projekterne favner bredt inden for forkyndelse, sundhed, undervisning, kapacitetsopbygning, udveksling, gadebørn, landsbyudvikling og radio/tv.

Mission Afrika blev stiftet i 1911 under navnet Dansk Forenet Sudan Mission; en selvstændig gren af den internationale organisation Sudan United Mission. I 2008 ændrede organisationen navn til det nuværende.

Mission Afrika samarbejder i dag med partnere i Nigeria, Cameroun, Mali, Den Centralafrikanske Republik og Sierra Leone. Desuden har organisationen partnerskab med satellit-tv-kanalen SAT-7 og den afrikanske dialog-organisation PROCMURA (Program for kristne-muslimske relationer i Afrika).

Find logoer og udvalgte fotos her