fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Afrikanske missionærer i Mali

Mission Afrika støtter afrikanske missionærers udviklings- og missionsarbejde i Mali

Afrikanske missionærer i Mali

Støt Projekt 3015: Afrikanske missionærer i Mali nu

De Camerounske missionærer i Mali er ledt af Pierre Moulna, der ses til venstre i billedet

Udvikling af kirken og udvikling af samfundet følges ad i Mali.

Her arbejder dedikerede afrikanske missionærer fra Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun sammen med lokale ildsjæle for at styrke de små kirker i landet gennem inspiration, undervisning og kirkebyggeri.

Lige så vigtigt er styrkelsen af lokalsamfundene, og her fokuserer missionærerne primært på kvinders rettigheder, læseundervisning og udvikling i landsbyerne.

Mission Afrika i Mali
Kirkerne i det muslimsk-dominerede Mali er små, og det kan være svært at være kristen. Derfor er de protestantiske kirker i landet glade for den hjælp og opbakning, de får fra kirker i nabolandene.

Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun har udsendt seks missionærfamilier til Mali, som Mission Afrika støtter med løn og videreuddannelse.


Lær missionærerne at kende

Disse hårdtarbejdende missionærer er rejst fra Cameroun til Mali for at opbygge og pleje kristne menigheder med behov for hjælp.

Her er et eksempel på en aktivitetsrapport fra et af missionærparene:

“Underviser en dåbsklasse, tre personer er blevet døbt.

Et seminar der varede tre dage er blevet arrangeret med følgende emner: kirkens tro, den kristnes opførsel, den kristne og alkohol.

Der er sørget for prædikener hver søndag, han besøger de kristne og ikke-kristne familier, han udøver sjælesorg, viser DVD film om Bibelens personer (Abraham, Isak, Jakob, Josef, Jesus) for nogle mennesker. Han har opmuntret den lokale kirke til at holde en majs-lejr, arrangementet har vakt opmærksomhed blandt hele befolkningen omkring ham. Hans hustru holder møder med kirkens kvinder søndag eftermiddag i tørtiden. Han betjener folk ved bryllupper, dødsfald og dåb.

Han besøger de kristne i xyz fra tid til anden ved gudstjenester.

Der er gennemført 3 friluftsmøder med kronologisk undervisning fra Bibelen. Han har flere gange besøgt xyz for at undervise en gruppe studerende. Han har oplært en evangelist i evangelisationsarbejde.”

Støt Projekt 3015: Afrikanske missionærer i Mali nu

Fakta