fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

SAT-7

Opmuntring, undervisning, gudstjenestefællesskab, talk-shows, dialog og konkurrencer. SAT-7's farverige programflade styrker de glemte og trængte kristne minoriteter i Mellemøsten og giver det muslimske samfund et indblik i kristentroen.

Støt SAT-7 nu

Siden opstarten i 1996 har satellit-tv-kanalen SAT-7 udsendt tusindevis af kristne børne- og voksenudsendelser til Nordafrika og Mellemøsten.

Udsendelserne produceres primært af lokale medarbejdere i SAT-7’s egne studier i Egypten, Libanon, Tyrkiet og på Cypern og når ud til et publikum på omkring 21 millioner mennesker.

Mange programmer sendes ”live”, så det kristne, arabiske mindretal i Mellemøsten og Nordafrika har mulighed for at ringe ind og diskutere vigtige aktuelle anliggender.

Hvad kan SAT-7?

  • Kristne, der ikke har mulighed for at være en del af en kirke på grund af forfølgelse og undertrykkelse, kan via SAT-7’s tros- og gudstjenesteprogrammer blive styrket i deres kristne identitet.
  • Tematiske udsendelser sætter fokus på de udfordringer, som præger regionen, og som skaber ustabilitet: Børns vilkår, terror, menneskerettigheder, kvinderettigheder og flygtninge-strømme.
  • Skoleudsendelser muliggør undervisning for børn, der lever i flygtningelejre, og som ikke kan få undervisning på anden vis.

SAT-7 producerer selv omkring 80% af udsendelserne. Alle værter er fra Mellemøsten, Nordafrika, Iran og Tyrkiet for at skabe autentiske og relevante programmer, der rammer målgruppen i hjertet.

SAT-7’s budget er godt 90 mio. kroner om året, der dækkes af kirker og organisationer i hele verden.

I Danmark arbejder SAT-7 sammen med flere organisationer; heriblandt Mission Afrika, Det Danske Bibelselskab, Aktiv Mission, Dansk Europa Mission, Norea Radio Danmark og KLF, Kirke og Medier.

Læs mere om SAT-7 på Sat7.org

Mission Afrika og SAT-7
Mission Afrika begyndte partnerskabet med SAT-7 i 1998 og er dermed en af satellit-tv-kanalens første partnere.

I øjeblikket har Mission Afrika udsendt volontøren Joel Zakarias Dam til Cypern som medarbejdere for Mission Afrika ved satellit-tv-stationens studier.

Se stifter og direktør Terence Ascott’s præsentation af SAT-7’s vision og mål her:

Fakta