Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

SAT-7

Opmuntring, undervisning, gudstjenestefællesskab, talk-shows, dialog og konkurrencer. SAT-7's farverige programflade styrker de glemte og trængte kristne minoriteter i Mellemøsten og giver det muslimske samfund et indblik i kristentroen.

Støt Projekt 0004: SAT-7 nu

Siden opstarten i 1996 har satellit-tv-kanalen SAT-7 udsendt tusindevis af kristne børne- og voksenudsendelser til Nordafrika og Mellemøsten.

Udsendelserne produceres primært af lokale medarbejdere i SAT-7’s egne studier i Egypten, Libanon, Tyrkiet og på Cypern og når ud til et publikum på omkring 15 millioner mennesker.

Mange programmer sendes ”live”, så det kristne, arabiske mindretal i Mellemøsten og Nordafrika har mulighed for at ringe ind og diskutere vigtige aktuelle anliggender.

SAT-7 producerer selv omkring 80% af udsendelserne. Alle værter er fra Mellemøsten, Nordafrika, Iran og Tyrkiet for at skabe autentiske og relevante programmer, der rammer målgruppen i hjertet. Der er 190 ansatte på otte kontorer/studier, og netværket når årligt mere end 20 millioner seere.

SAT-7’s budget er godt 90 mio. kroner om året, der dækkes af kirker og organisationer i hele verden.

I Danmark arbejder SAT-7 sammen med flere organisationer; heriblandt Mission Afrika, Det Danske Bibelselskab, Aktiv Mission, Dansk Europa Mission, Norea Radio Danmark og KLF, Kirke og Medier.

Læs mere om SAT-7 på Sat7.org

Mission Afrika og SAT-7
Mission Afrika begyndte partnerskabet med SAT-7 i 1998 og er dermed en af satellit-tv-kanalens første partnere.

I øjeblikket har Mission Afrika udsendt Mette Swartz og Claus Andersen til Cypern som medarbejdere for Mission Afrika ved satellit-tv-stationen.

I 2016 har Mission Afrika støttet SAT-7’s arbejde med 149.376 kroner + løn.

Se årsregnskabet for 2016

Fakta