fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Uddannelsesstipendier

Uddannelse i de rigtige hænder, hjerner og hjerter

Uddannelsesstipendier

Støt Projekt 3011: Uddannelsesstipendier nu

Uddannelse er vejen til forandring.

Med et eksamensbevis i hånden åbner dørene sig til mange nye muligheder, som ellers kunne være umulige overhovedet at drømme om. Derfor støtter Mission Afrika unge mennesker i vores partnerlande, som ønsker at uddanne og specialisere sig.

Men hvordan fordeler man stipendier mest fornuftigt?

Hvor rækker de længest, og hvem får mest ud af en uddannelse?

Det har vi spurgt os selv om, og derfor, i tråd med vores vision frem til år 2020, fokuserer vi på, at Mission Afrikas stipendieprogram er målrettet kapacitets-opbyggende uddannelser. Det betyder, at når vi udvælger et ungt menneske, som vi vil støtte, ser vi på, hvordan lige netop dennes uddannelse kan gavne vores partner.

Er der for eksempel brug for sygeplejersker, læger og teologer? eller er det lærer, økonomer og håndværkere, som vores partnere savner?

Det varierer fra land til land, og for det meste er det jo vores partnere, der ved allerbedst, hvad de har brug for. Derfor giver vi også stipendiemidler til kapacitets-opbyggende workshops og efteruddannelse alt efter behov.

Når vi giver stipendier på denne måde, sikrer vi os, at vores nyuddannede stipendiemodtagere har et job, når de er færdige. Men også at de gennem livet kan blive ved med at specialisere sig, så de kan gavne deres lokalsamfund og kirke på den måde, det giver allermest mening.

Med hænder, hjerter og hjerner!