fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Podcast

Velkommen til Mission Afrikas GloKalmissionspodcast, der undersøger dine spørgsmål om mission, teologi og praksis, så vi kan "help goers think, and thinkers go".

Podcast

Uanset hvem og hvor du er, så er jeg sikker på der er tidspunkter hvor du mærkede et niv i hjertet, enten når andre fortalte personlige historier om hvordan evangeliet om Jesus forvandler menneskeliv og hele samfund, eller når du så hvor svært det er at leve – ja måske overleve i Afrika og Mellemøsten.

Velkommen til Mission Afrikas GloKalmissionspodcast, der undersøger dine spørgsmål om mission, teologi og praksis, så vi kan “help goers think, and thinkers go”. Er du klar til at blive inspireret herhjemme af kristne derude, så tag en kop kaffe. Vi tror vores indsats kan blive endnu bedre sammen.

Husk: Vi får nemmere ved at se indad, når vi retter blikket udad.

Hvis du vil have mere godt indhold om mission, teologi og praksis, så gå til missionafrika.dk, og når du er der, så skriv dig op til vores nyhedsbrev eller bliv medlem.
Hvis denne episode har gjort noget fedt for dig, vil det betyde meget for os, at du deler det med andre, så de kan blive en del af GloKal mission. Giv os en ærlig anmeldelse og en 5-stjernet rating, og glem ikke at sende dit spørgsmål til podcast@missionafrika.dk.

1. Mission Afrika er også der hvor ingen andre kommer i nogle af verdens fattigste i konfliktområder. Vi udbreder det kristne budskab om forsoning og kærlighed samt forbedrer deres levevilkår, uddannelses- og sundhedssystem.
2. Mission Afrika arbejder målrettet gennem tætte partnerskaber med lokale kirker, der rækker ud til dem på samfundets bund, som virkelig har brug for penge og kapacitetsopbygning.
3. Mission Afrikas primære værdi er, at aktiviteterne er lokalt forankret, så de er bæredygtige, når vi ikke er der mere.


Find alle vore podcasts her på SoundCloud.