fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Rejs ud

Eventyrlysten? Bliv volontør eller korttidsudsendt for Mission Afrika.

Rejs ud

Som udsendt for Mission Afrika, har du mulighed for at indgå i noget af det spændende arbejde, som vi udfører sammen med vores partnere rundt om i Afrika eller hos SAT-7.  

Vi ønsker at sende folk for at løse konkrete opgaver som hjælper vores partnere, men også fordi vi har et ønske om at du skal blive mærket af Gud og Afrika i dit møde med den afrikanske kirke og de ildsjæle der arbejder rundt omkring.

Klik her for at se volontørsøstrene Anna og Maria give tre gode grunde til at blive volontør >>

Der er mulighed for at rejse ud på fire måder: 

Som korttidsudsendt, hvor du har en specifik kompetence eller fagområde som kan løse en opgave i en kortere periode (1-12 mdr). Vi vil i samarbejde med partneren definere din stillingsbeskrivelse ud fra dine kompetencer. 


Som volontør, som typisk er unge fra 20-30 år, der har et ønske om at opleve en ny del af verden og samtidig blive del af et fællesskab og løse en konkret opgave. Her er opgaver med undervisning, praktisk arbejde, teknik og administrativ hjælp. Læs mere her og på Mission Afrika Youth’s hjemmeside.

For de lidt ældre har vi muligheden for at rejse ud som seniorvolontør, hvor du med dine evner og din tid kan bidrage med støtte og opmuntring hos vore partnere. Det er en spændende mulighed for at får en unik oplevelse og blive sparket ud af de vante rammer. 

Endelig er der for dem, der ikke kan hive en længere periode ud af kalenderen også mulighed for at tage på nogle kortere rejser, både til afrikanske kirker og til tv-stationen SAT-7 på Cypern. Disse rejser er for alle aldre, og er der er en rejseleder, der leder jer igennem opholdet, så I får mest muligt ud af det. 


Skriv til Hanna, hvis du vil høre mere:

Hanna Rosenlund Meilandt
Partnerkoordinator / På barsel

”Jeg finder det enormt spændende at arbejde sammen med mennesker, der er passionerede for udvikling og mission i flere lande.”


 


//