Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

SAT-7 på Cypern

Vi søger ambitiøse folk, der har lyst til at rejse til Cypern og arbejde sammen med vores partnere på TV-stationen SAT-7.

SAT-7-Logo-Web_400x400

SAT-7 efterspørger mange forskellige kvalifikationer, men den vigtigste er, at du er engageret og har lyst til at lade dig udfordre.

Lige nu har vi en række forskellige volontør- og praktikstillinger klar.

BEMÆRK: Du skal være indstillet på at rejse ud i mindst et halvt år. Rejser du i forbindelse med et praktik-forløb, kan du tage din SU med. Ved nogle stillinger er en grad af erfaring påkrævet.

 

 

 • Bliv volontør som mediegrafiker på Cypern
  Du skal:

   • Kunne arbejde i InDesign
   • Have god forståelse for hvad der gør et foto godt
   • Kunne strukturere SAT-7′ fotodatabase
   • Kunne lave lettere grafisk design. Fx fotos, bibelvers på sociale medier, brochurer, visitkort, webbannere mv.
    Du vil komme til at arbejde i presseteamet, som Mette Swartz Andersen er chef for.
 • Praktikant, Human Resources
  • Har du flair for ledelse, og er du god til at føle menneskerne omkring dig, er det her noget for dig. Som praktikant i HR, får du lov til at være med i maskinrummet, når der skal udarbejdes kontrakter og ansættes nyt personale. Du skal være med til at holde overblik over personalefiler og personlige forhold og generel administration.
 • Volontør, IT Support Officer
  • Er du god til computer og kodning, eller er du bare en rigtig problemknuser, så kan du blive udsendt som IT-support på Cypern. Du vil komme til at arbejde på kryds og tværs i hele SAT-7, arbejde i både Windows og Apple, holde overblik over stationens netværksforbrug og være med til at indkøbe og tænke nyt på IT-fronten.
 • Volontør, tekstforfatter
  • SAT-7 producerer nyheds-tekster til hele verden om alle deres projekter og initiativer. Så hvis du er en haj til engelsk grammatik, har nyhedsnæse og trives med stramme deadlines, kan du få mulighed for at være med på SAT-7’s presse-team, som Mette Swartz Andersen er chef for.
sat-7-lets-sing-together-studio-hosts

OM SAT-7

Døgnet rundt sender SAT-7 satellit-TV ud i Mellemøsten og Nordafrika på tre forskellige sprog med et budskab om forsoning og fred. Netværket oplever disse år enorm vækst og får hele tiden flere og flere henvendelser fra begejstrede seere, der vil høre mere om Bibelen eller gerne vil bedes for.

Læs også: Kasper producerer fjernsyn til Iran og Afghanistan

 

INTERESSERET?

Vil du vide mere, eller har du lyst til at hjælpe til på SAT-7, uden dog
at have nogle af de nævnte kvalifikationer, skal du bare kontakte Jakob Stensig Henneberg

Jakob Stensig Henneberg
Koordinator for dansk netværk og fundraising

Jakob arbejder med fundraising og netværksrelationer i Mission Afrika

Økonomi:
Forvent, at det koster mellem 30-40.000 kr. for et halvt års ophold. Det inkluderer alt; bolig, mad, oplevelser, transport mv.

 


 

 


//