Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Rekordindsamling i Mission Afrika Genbrug

Næsten 40.000 kroner er netop sendt ned til Sundhedscenteret i Bohong, Den Centralafrikanske Republik.

Rekordindsamling i Mission Afrika Genbrug

I Mission Afrika Genbrug er vi altid imponerede og stolte over vores frivillige. De yder en utrættelig indsats for at forbedre livet for verdens allerfattigste. Nyligt har vi afsluttet en indsamlingskampagne, som blev den største nogensinde i butikkerne. BRAVO og tusind tak.

39.824,50 kroner er samlet ind til Den Centralafrikanske Republik via de opstillede indsamlingsbøsser i Mission Afrikas genbrugsbutikker. Pengene går til ernæringsvejledning og uddeling af proteinrige madvarer som jordnødder, bønner, olie og fisk til 100 underernærede børn og 50 HIV-smittede i tre måneder.

Støtte til Sundhedscenteret i Bohong i 2017

  • Den almindelige daglige drift støttes af blandt andet Mission Afrika. Støtten er afgørende for centerets virke.
  • Pilotprojekt: Med støtte fra DMRU har Mission Afrika finansieret opbygning og genopbygning af fire sundhedsposter, der er blevet ødelagt under borgerkrigen.
  • Særligt projekt: I perioden 1. juli 2016 til 31. december 2017 har Erik Thunes Legatfond gennem Mission Afrika doneret 188.715 kroner til behandling af de mest udsatte grupper i Bohong-området og fortsat genetablering af Sundhedscenteret. Tidligere har Erik Thunes Legatfond blandt andet også støttet genopbygning af centerets brønd.

Vejledning og maduddeling foregår ud fra Sundhedscenteret i Bohong, Mission Afrikas samarbejdspartner i det fattige land. Arbejdet organiseres af centerets utrættelige leder og ildsjæl, Catherine Naabeau, der besøgte Danmark i efteråret.

Tak til alle de frivillige i Mission Afrika Genbrug, der har gjort det muligt at tænde et lille julelys i Bohong.

Vil du også støtte Sundhedscenterets store arbejde, kan du gøre det her:

Støt Projekt 3009: Mor-barn-centeret i Centralafrika nu

Bente Mikkelsen Pahus
Leder af Mission Afrika Genbrug