Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nye glimt fra Clement Dachet i Nordcameroun

Clement Dachet befinder sig nu i det nordligste Cameroun, der kæmper med store flygtningestrømme fra Boko Harams hærgen i både Nigeria og Cameroun.

Nye glimt fra Clement Dachet i Nordcameroun

Mange mennesker er flygtet til det nordlige Cameroun fra Boko Harams hærgen i både Nigeria og Cameroun. Dette foto er fra en stor flygtningelejr i Mora-området. Foto: Clement Dachet

Så er vores partnerkoordinator Clement Dachet kommet til Mora i det nordlige Cameroun.

Mora-området huser i øjeblikket mange tusinde flygtninge fra både Nigeria og Cameroun, der er fordrevet af Boko Haram. Vores partner i Cameroun, Den Lutherske  Brødrekirke, har i de seneste år hjulpet flygtninge i området med basale fornødenheder, som er støttet med omkring 1 mio. kroner af Mission Afrika.

Clement besøger blandt andet en stor flygtningelejr og holder møder med et kristent-muslimsk udvalg, der arbejder for at skabe fred i området.

Han skal også tale med nogle af kræfterne bag de lokale initiativer, der er opstået efter sidste års kristen-muslimske konference i Mora. Denne konference blev støttet af Mission Afrika og samlede 95 præster, imamer og ungdomsledere under samme tag for at snakke om, hvordan man sammen kunne bekæmpe radikaliseringen af unge.

Læs mere om Mora-konferencen her: https://missionafrika.dk/saadan-faar-man-muslimer-og-krist…/