Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Samarbejde om genbrugsbutik i Skive

Mission Afrika Genbrug har netop iværksat et samarbejde med KFUM’s Soldatermission om at drive genbrugsbutik i Skive.

Samarbejde om genbrugsbutik i Skive

Mission Afrika Genbrug i Skive har lige indgået et samarbejde med KFUM’s Soldatermission om butikken, og det blev fejret med en lille åbningsfest den 6. september. Her deltog også Soldatermissionens landsleder Per Møller Henriksen og konsulent Jens Thorsen.

Det er simpelthen en god beslutning at stå sammen.

Bent Mikkelsen Pahus

– Det er simpelthen en god beslutning at stå sammen. De frivillige i butikken glæder sig til lidt nyt liv, og til at møde mange nye kunder, fortæller leder af Mission Afrika Genbrug, Bente Mikkelsen Pahus.

Samarbejdet glæder også Gudrun Saugbjerg, som har været den lokale butiksleder i Mission Afrika Genbrug i 22 år. Da hun begyndte i 1987, var der kun 4 genbrugsbutikker i hele Danmark. Hun samlede dengang et lille team i Skive og startede butikken for Mission Afrika.

– Det var dejligt at drive butikken, og jeg husker især det gode sammenhold. Teamet blev simpelthen gode venner, husker hun.

Selvom Gudrun Saugbjerg for længst har takket farvel fra arbejdet, følger hun stadig ivrigt med i livet omkring butikken. Og på åbningsdagen havde hun en blomst med.

Det var dejligt at drive butikken, og jeg husker især det gode sammenhold.

Gudrun Saugbjerg

– Det er godt for byen og godt for butikken, at der nu på den måde bliver fællesskab mellem organisationerne omkring det at samle penge ind til de gode formål, mener hun.

Soldatermissionen har et solidt bagland og nærvær i Skive, som Mission Afrika kan nyde godt af, fortæller Bente Mikkelsen Pahus.

– I fællesskab er vi nu stolte over en dejlig butik og masser af nye tiltag er i støbeskeen. For eksempel taler vi om at holde nogle markedsdage på torvet foran butikken i foråret og hen over sommeren.