Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

SAT-7 opfordrer til bøn for Mellemøsten og Nordafrika

Den 4.-11. november beder tusindvis af kristne for landene i Mellemøsten og Nordafrika. Der bedes især for kristne, der føler sig isolerede.

SAT-7 opfordrer til bøn for Mellemøsten og Nordafrika

Har du hjerte til Mellemøsten og Nordafrika?

Så vær med i bøn fra 4. til 11. november. Her vil tusindvis af mennesker bede for regionen. Temaet er ‘Trofast vidnesbyrd i en foranderlig verden’. Vidne i en verden i forandring’.

Det skriver den kristne satellit-tv-station SAT-7.

Læs mere om SAT-7 her.

– På trods af konflikter, uro og forfølgelse har kristne i Mellemøsten og Nordafrika været trofaste i århundreder. Dine bønner vil helt sikkert opmuntre og inspirere troende i regionen til at forblive trofaste mod Kristus, lyder det fra SAT-7.

Første dag opfordres forbederne til at bede for kristne, der føler sig isoleret. Selv om kristendommen stammer fra Mellemøsten og Nordafrika, er kun 3,5 procent af regionens befolkning kristen.

– Uden en kirke længes de troende efter fællesskab og troværdig undervisning. Bed om, at SAT-7 når alle disse mennesker, så de kan føle sig forbundet med andre kristne og blive opmuntret i troen, lyder vejledningen.

Læs vejledningen her.