fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

SAT-7-pionér til Danmark

Terence Ascott grundlagde SAT-7, der sender kristent tv hele døgnet til Mellemøsten og Nordafrika. Søndag den 3. juni taler han i Aarhus Valgmenighed.

SAT-7-pionér til Danmark

En dag, da Terence Ascott gik en tur ad Kairos travle gader, så han pludselig gennem et åbent vindue en familie sidde omkring et fjernsyn. Det gav ham en ahaoplevelse af format.

Tænk, hvis han kunne sende kristent satellit-tv lige ind i stuerne hos befolkningen i hele Mellemøsten og Nordafrika! Mange af dem kan ikke læse og får derfor ikke gavn af litteratur. Men gennem tv kan de høre om Guds kærlighed, tænkte han.

Som sagt så gjort. I 1995 startede Terence Ascott den kristne satellit-tv-station SAT-7, som i dag sender døgnet rundt til flere end 21 millioner mennesker gennem fem kanaler på tyrkisk, farsi og arabisk. Blot børnekanalen SAT-7 KIDS når ud til 4,6 millioner børn.

Søndag den 3. juni kommer tv-pioneren Terence Ascott til Danmark og taler i Aarhus Valgmenighed kl. 13.00. Mødet er åbent for alle interesserede.

Her vil Terence Ascott blandt andet fortælle om de hundredvis af seere som dagligt henvender sig til stationer for at sige tak for de gode udsendelser og bede om forbøn for konkrete behov. Han vil også vise, hvordan budskabet om Guds kærlighed giver håb til en verden i krig og konflikt. SAT-7 sender en bred vifte af programmer om alt fra familieliv til religionsdialog.

SAT-7 støttes fast af Mission Afrika.

Læs mere om SAT-7 her.