I begyndelsen af marts tog SAT-7 initiativ til at invitere kirkeledere fra katolske, ortodokse og protestantiske kirker i Libanon til en brunch i vores Beirut-studier. Formålet var at introducere dem til visionen og missionen for SAT-7.

SAT-7’s grundlægger Dr. Terence Ascott og nuværende direktør Rita El Mounayer fortalte om mediehusets arbejde og strategi, og faciliterede en samtale med de tilstedeværende kirkeledere om, hvordan kirkerne og SAT-7 bedre kan hjælpe hinanden.

Julianna Sfeir, der er fra Libanon og leder af SAT-7’s skoleplatform ACADEMY, fortæller, at SAT-7 ønsker at styrke båndene til kirkerne i Mellemøsten og Nordafrika:

“Vi vil gerne lære af kirkerne og opmuntre dem til at bidrage til vores udsendelser. Mødet gave os mulighed for at mærke kirkernes behov og identificere, hvordan vi kan bedre kan tjene dem. Vi ønsker også at bidrage til at fremme kirkernes enhed i vores region.”

SAT-7’s udsendelser styrker troen hos de kristne i Mellemøsten og Nordafrika, og er med til at bygge bro til det omkringliggende muslimske samfund, der ofte har stærke fordomme mod kristne og deres trospraksis. Mission Afrika har støttet SAT-7 siden 1998.