fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

SAT-7 SLÅR REKORDER!

Det er en stor glæde at coronaåret 2020 blev et rekordår af interaktioner mellem seere og det såkaldte ”publikumsstøtteteam” for vores partner SAT-7.

SAT-7 SLÅR REKORDER!

Stationen har både studier på Cypern, i Istandbul, Cairo, Libanon og London, og vores udsendte Joel Dam er ansat på Cypern.
SAT-7 startede det nye program ”You are Not Alone” under coronapandemien, der taler med ofre og hjælpere, der var involveret i tacklingen af pandemien. På billedet ser du studievært Sirene Semerdjian fra dette program.
Væksten var især markant for de kanaler, der betjener tyrkiske seere og arabisktalende børn, og for SAT-7 ACADEMY-uddannelsesprogrammer.
– Publikumsengagementet for SAT-7 KIDS steg med 90 procent (til 47.300 kontakter).
– Kontakterne til den tyrkiske kanal, SAT-7 TŰRK, steg 120 procent (til 25.300), og
– publikumsengagement for SAT-7 ACADEMY steg med 328 procent (til 47.500).
Mellem januar og september 2020 modtog SAT-7 i alt 310.000 publikumsengagementer, næsten en tredjedel mere end i samme periode i 2019.
Du kan støtte SAT-7 direkte her: https://missionafrika.dk/giv-en-gave/
Læs hele artiklen på engelsk her: https://sat7.org/…/2020-sets-record-for-viewer…

Henrik Engelbrekt Refshauge
Generalsekretær

”I Mission Afrika kan jeg være katalysator for at mennesker kan tage imod Kristus i den kontekst og kultur, der er deres.”