Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

SAT-7 taler kvindernes sag i "Nål og tråd"

Programmet "Nål og tråd" behandler tunge emner som eksempelvis kvindemishandling, fortæller produceren Maggie Morgan.

SAT-7 taler kvindernes sag i "Nål og tråd"

“Danske kvinder: De rettigheder, I har tilkæmpet jer dyrt, er værdifulde og dyrebare. Men bare fordi der er love, betyder det ikke, at det er nemt for alle kvinder.  Jeg ved, at nogle kvinder i Danmark har store udfordringer. Mange kvinder rundt omkring i verden har det meget svært, men sammen kan vi skabe en forandring i verden.”

 

Sådan er hilsenen til alle danske kvinder fra Maggie Morgan, der er producer på “Nål og tråd” – et tv-program fra satellit-tv-stationen SAT-7, der sender kristent TV til hele Mellemøsten og Nordafrika.

 

“Nål og tråd” behandler modigt tunge emner som kvindemishandling, at være mor til et handicappet barn, manglende frihedsrettigheder samt mange andre emner, som de mellemøstlige samfund bør forholde sig til.

På bedste Mads og Monopolet-vis forsøger “Nål og tråd” at hjælpe med gode råd og problemløsning, men en vigtig del af programmerne er også at lytte og vise sympati til de kvinder, der ringer ind med spørgsmål. Programmerne er således med til at bevidstgøre kvinder i Mellemøsten og Nordafrika om, hvad der er rigtigt og forkert, hvilket mange kvinder faktisk har svært ved selv at finde ud af, da de ikke har nogen at tale om deres problemer med.

 

“Hvis ikke vi som kristne kan tage emner som retfærdighed, racisme og mange andre svære emner op, hvem kan så? Jesus talte jo selv de undertryktes sag. Heldigvis ser vi, at mennesker reagerer på de emner, vi tager op, og mennesker skaber kultur; kultur skaber ikke mennesker. Jeg tror på, at der sker små ændringer her og der,” siger Maggie Morgan.


Blandt andet derfor støtter Mission Afrika SAT-7.  Tak om du vil bære med.

Støt Projekt 0004: SAT-7 nu