fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Sidste dag i praktik

Vi kan intet uden frivillige og praktikanter. Trænger du til at udfordre og berige dine evner, så kontakt generalsekretæren.

Sidste dag i praktik

I dag har vores dygtige 3K-praktikant Anne Møller sidste arbejdsdag på Mission Afrikas hovedkontor i Århus. Hun har rykket på en masse vigtige opgaver, som vi ellers ikke har nået.
Anne har gjort en kæmpe indsats de sidste måneder, involveret sig med stort engagement, givet af sine erfaringer både fra sine ophold i Afrika for Brødremenighedens Mission og sig selv med hendes sunde værdier og passion for global mission. Samtidigt har hun løst opgaver, vi ellers ikke havde nået på en måde vi ikke ville kunne.
Anne MøllerF.eks har hun sat gang i arbejdet med personaer, klargjort, sendt og modtaget afrapportering fra Houpou, skrevet til hjemmesiden, lavet artikel til MAs sidste MAgazinet, stået for en del af programmet for gæsterne fra Mali i februar, lavet kort over hvor missionærerne er i Mali, oversat rapporter og dokument fra generalforsamlingen i MFLM, skrevet lagerlisten til Euroshop ind, gennemset undervisningsmateriale til undervisning på 3K, planlagt og gennemført undervisning på 3K med Elizabeth Kodio, oversat scholarship individual form til fransk + noget oversættelse til volontørhåndbogen sammen med Gabriel Suleiman, opdateret dokumenter og klargjort rapporter, læst korrektur, deltaget i møder, lavet udtræk i databasen, lavet volontørhåndbøger, lavet historier til årsskiftet, skabt overblik over andre organisationers fotopolitikker, interviewguide til interview til personer, lavet How to videoer med MAY, Afrapportering til Y’s men og mange andre ting… GODT GÅET. Man bliver virkelig udfordret som praktikant i Mission Afrika!
Hende kommer vi godt nok til at SAVNE, og vi ønsker Guds rige velsignelse over resten af studiet på Diakonhøjskolen. Vi ved vi kommer til at se Anne som frivillig i vores fællesskab!

JA, man får lov til at prøve virkeligt mange opgaver som praktikant eller frivillige i Mission Afrika. Måske sidder du og får lyst til at få udfordret og beriget dine evner, så kontakt generalsekretær Henrik på general@missionafrika.dk. Vi har brug for alle mulige forskellige frivillige for at få Mission Afrikas mission og vision til at lykkes.

Henrik Engelbrekt Refshauge
Generalsekretær

”I Mission Afrika kan jeg være katalysator for at mennesker kan tage imod Kristus i den kontekst og kultur, der er deres.”