fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Stipendie gjorde Habila til præst, lærer og leder

Habila Andrew er taknemmelig for sin teologiske uddannelse, som blev mulig takket være Mission Afrikas uddannelsesstipendie.

Stipendie gjorde Habila til præst, lærer og leder

– Jeg er et personligt vidnesbyrd om, hvad Mission Afrika gør gennem Kristi Lutherske Kirke i Nigeria (LCCN).

Sådan indleder Habila Andrew sin takkevideo til Mission Afrika. Habila leder missionsarbejdet i Kristi Lutherske Kirke i Nigeria og koordinerer blandt andet 100 evangelisternes indsats i landet.

Det hele begyndte med et uddannelsesstipendie fra Mission Afrika, der satte ham i stand til at fuldføre en bachelor i teologi på Det Teologiske Fakultet i Nordnigeria (TCNN).

– Gennem min uddannelse og ordination som præst tjener jeg både som præst i kirken og underviser på kirkens præsteseminar, fortæller Habila. – Gennem min uddannelse og Guds kald og nåde er jeg desuden leder for kirkens missionsarbejde. Det har Mission Afrika hjulpet mig til at blive.

Det samme gælder mange af dem, der i dag arbejder inden for forskellige områder i kirken, fortsætter han.

– Vi er meget taknemmelige for Mission Afrika. Vi opmuntrer jer til at fortsætte. Kun Gud kan mangfoldiggøre jeres indsats. Uden ham kan vi intet gøre, men Mission Afrikas arbejde gør en stor forskel for kirken, især LCCN i Nigeria, siger han.

Læs mere om Mission Afrikas uddannelsesstipendier her.

Støt Projekt 3011: Uddannelsesstipendier nu