Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Støt Nigeria!

- vær også med i konkurrencen om en dansk VM-trøje eller en Nigeria-fodbold!

Støt Nigeria!

I Mission Afrika hepper vi på Nigeria. Ikke kun i fodbold, men i det hele taget. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at give en gave til Mission Afrika på MobilePay 2488 1340, så flere unge i Nigeria får mulighed for at tage en uddannelse. Skriv [Nigeria] ved din indbetaling. Din gave går ubeskåret til uddannelsesstipendier.

Vind dansk VM-trøje eller en Nigeria-fodbold

Er du fan af de nigerianske ”Super Eagels” eller det danske herrelandshold? Så har du nu chancen for at vinde en Nike Nigeria Magia-fodbold eller den officielle danske landsholdstrøje.

Hvordan deltager du i konkurrencen?

Du skal gætte, om Nigeria går videre til 1/8-finalerne i VM efter kampen mod Argentina den. 26. juni. Send en sms til 2335 9106 senest kl. 20.00 den 26.juni, hvor du enten skriver [Ja + dit navn] eller [Nej + dit navn]. Hvis du gætter rigtigt, så deltager du i lodtrækningen om den danske VM-trøje eller en Nike Nigeria Magia-fodbold. Vi ringer de to heldige vindere op onsdag den 27. juni.