fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tag på oplevelsesrejse med Mission Afrika

Lige nu har du muligheden for at rejse med Mission Afrika til Cypern eller Cameroun. Du kan læse mere om de spændende ture her.

Tag på oplevelsesrejse med Mission Afrika

Hvis du ikke allerede har lagt planer for efteråret, så har Mission Afrika et tilbud, du ikke må gå glip af.

Den 7. oktober flyver vi nemlig til Cypern, og du er inviteret med på rejsen, hvor vi blandt andet skal se SAT-7’s studier, gå i Paulus’ fodspor – og spise masser af god, mellemøstlig og græsk Meze.

Hvis det lyder som noget, du kunne være interesseret i, kan du læse meget mere om turen her (klik på billedet):

Prisen ligger omkring 7.800,- og det er inklusive hotel med morgenmad og aftensmad. Der er seneste tilmeldingsfrist den 17. april, så det er med at skynde sig, hvis du vil have en plads.

Cameroun i 2018

Cameroun bliver ofte kaldt “miniature Afrika”, fordi det rummer hele essensen af Afrikas kontinent med regnskov i den ene ende og ørken i den anden. Klimaet, folket, maden og kulturen er noget helt særligt og en oplevelse værd, så derfor giver vi dig nu muligheden for at få Cameroun ind under huden, når vi til februar 2018 rejser derned.

Med den erfarne rejseleder Sten Erik Løvgreen vil du blive ført til både syd og nord og få mulighed for at møde menneskerne i Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun – en kirke i konstant vækst, men med mange udfordringer i et land, der også er præget af fattigdom.

Klik her (på billedet) for at læse mere:

Tilmeldingen åbner efter påske, og programmet er stadig under udarbejdelse. Prisen forventes at ende omkring 16.000,-.