Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Udviklingskonsulent med passion for hjælpearbejde

Benjamin Anders Rousing er ansat som barselsvikar i Mission Afrika Genbrug.

Udviklingskonsulent med passion for hjælpearbejde

– Det er dejligt at kunne gøre en forskel for andre mennesker!

Det siger Benjamin Anders Rousing, der netop er ansat barselsvikar for Line Baun som udviklingskonsulent i Mission Afrika Genbrug.

Benjamin kommer fra en stilling som ejendomsservicetekniker i Silkeborg Kommune. Han er udlært tømrer, uddannet byggetekniker og har desuden taget en overbygning til bachelor i iværksætteri og entreprenørskab.

Alt det vil han helt sikkert få brug for i Mission Afrika Genbrug, når der skal repareres, udvides eller indrettes nye butikker.

Internationalt hjælpearbejde er ikke fremmed for Benjamin Rousing:

– Jeg har lavet en legeplads i Uganda og sikret skolegang for børn i Nordthailand og Laos. Jeg nyder at gøre noget, som kommer andre mennesker til gode. At det hele udmønter sig i hjælpearbejde, motiverer mig til at gøre et godt stykke arbejde, siger han.

I Uganda var han medarbejder på et byggeprojekt i en børnelandsby. I Nordthailand og Laos bistod han med frivilligt arbejde indenfor byggeri og kommunikation.

Men genbrug er heller ikke fremmed for Benjamin Rousing:

– Jeg ser muligheder i brugte ting, og handel har jeg altid beskæftiget mig med. Fra indkøb af materialer til eget husbyggeri, til salg af værktøj, som jeg ikke skal bruge mere. Flere gange har jeg desuden stået for at indrette værksted, butik m.m. og jeg har en fornemmelse for placering og rumforhold.

Benjamin Rousing bor i Silkeborg, er gift og har to børn. Han er ansat i Mission Afrika Genbrug 20 timer om ugen.