fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Fattigdom på Spil

Skal din kirke eller forening opleve, hvad det vil sige at leve på fattigdomsgrænsen? Book en spænende aften med Mission Afrikas Fattigdom på Spil.

Fattigdom på Spil

I Mission Afrikas interaktive foredrag Fattigdom på Spil skal du sammen med din familie forholde dig til, hvor svært det er at vælge i de dilemmaer, fattigdom bringer med sig. Er det uddannelse til børnene eller nok mad til hele familien, der er det vigtigste? Hvad når mor bliver syg, og der skal findes mad til medicin?

Du vil mærke fattigdom på egen krop og lære om fattigdommens konsekvenser for mennesket. Gennem videoklip vil du møde personer i forskellige afrikanske lande, der kæmper en daglig kamp med fattigdom og måske få en ny forståelse af, hvad det vil sige at være fattig.

Hvad er for eksempel det værste at mangle: Familie eller penge?

Spillet er udviklet af frivillige i et samarbejde mellem Mission Afrika og Afrika InTouch. Gennem video-interviews med mennesker i Sierra Leone, får du også en række afrikaneres bud på, hvad det vil sige at leve i fattigdom. Spillet er med stor succes afprøvet på forskellige grupper lige fra teenagere til seniorer.

Skal I have besøg i jeres forening?

kontakt:

Jakob Stensig Henneberg
Dansk netværk og fundraising

”Jeg brænder for at forbinde den danske og den globale kirke. Vi kan velsigne hinanden med forskellige perspektiver på Gud.”