Ungdomsrejse til Cypern med Mission Afrika Youth

Trænger du ikke bare til at komme ud og mærke varme, gå i sandaler og vade i Middelhavet samtidigt med du får en på opleveren sammen med en mindre gruppe andre unge, der brænder for mission?

I påskeferien 11.-18. april 2022 er der en fantastisk mulighed for sammen med en gruppe af andre unge at opleve Cypern, se historiske steder som har præget den allerførste kirke helt fra det Nye Testamentes tid, og besøge det unikke kristne mediehus SAT-7 og opdage nye sider af Gud i et varmt fællesskab – i klima ;-).

Hvad skal vi lave?
I løbet af en uge kommer vi rundt på øen og ser lokale seværdigheder, smager den eminente græsk-cypriotiske mad og mærker historiens vingesus, når vi skal på pilgrimsvandring i Paulus fodspor – lige der hvor han blev pisket, vandrede og levede. Vi skal også med backstage og opleve, hvordan SAT-7 optager deres live-shows, snakke med folkene bag programmerne – også nogle af de unge danskere, der er bosat på øen – og blive klogere på, hvad det vil sige at være kristen i Mellemøsten. Der vil desuden være god tid til både åndeligt og socialt fællesskab med hinanden i gruppen. Uh hvor vi glæder os.

Hvem er turen for?
Turen er for alle unge i alderen 18-28 år, og den er særlig oplagt for dig, som er nysgerrig på nye måder at være i mission på.

Hvad koster det?
Pris: For medlemmer – 4900 kr. inkl. flybilletter. Medlemskab af Mission Afrika koster 75 kr. hvis du er under 25 og 150 kr. hvis du er over. Du kan blive medlem her.
For ikke medlemmer – 5400 kr. inkl. fly.

Prisen inkluderer

  • Overnatninger
  • Transport på Cypern, guider og entréer
  • Morgenmad
  • Flybilletter

Prisen inkluderer ikke

  • Rejseforsikring
  • Frokost og aftensmad

Hvordan bliver jeg forberedt?
Vi mødes til informationsdag i Aarhus en lørdag i ugerne op til afrejse. Dato kommer snarest.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Der er nu 15 tilmeldte, så der er lukket for tilmelding.

Depositum på 2000 kr. betales ved tilmelding på Konto: 5061-1060018. Alle penge refunderes hvis turen udskydes.
Restbeløbet betales senest 15. marts.

Yderligere oplysninger

Ring og få en sludder med Sofie på telefon 4012 9733 eller skriv til

Du får det hele med: Sol, strand, kultur, kirke og SAT-7 studiebesøg

OPLEVELSESREJSER MED MISSION AFRIKA

Oplevelsesrejser