fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Velkommen til Mission Afrikas årsmødefest for alle

Mission Afrika inviterer til årsmøde og repræsentantskabsmøde med indslag fra Afrika, Mellemøsten – og Vollsmose - lørdag 14. september. Alle er velkomne!

Velkommen til Mission Afrikas årsmødefest for alle

Under temaet ”Vi bygger mennesker” inviterer Mission Afrika til et brag af en årsmødefest lørdag 14. september 2019 i Højbjerg ved Aarhus. Her kommer både de mange medlemmer og venner af Mission Afrika-familien, venskabsorganisationer, netværk og andre nysgerrige, som gerne vil tage del i samtalen om Mission Afrikas aktiviteter om global og national mission. Festen er nemlig for alle.

Og der vil ske lidt af hvert for gammel, ung og barn, lover generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge.

– Helt fra Sumbawanga i Tanzania, kommer gospelkoret Punda Milia, som vil undervise sangglade ved en workshop. Og vores missionærer Mette Swartz og Claus Andersen sætter fokus på, hvad de har lært af deres fem år i Mellemøsten – en periode de afslutter med årsmødet. Og Sebastian Olesen fra Vollsmose fortæller om, hvordan man er ung evangelist blandt danske muslimer.

Men ikke nok med det. Der vil være cykelsponsorløb, børneårsmødefest, ungdomsarrangement og meget mere.

– Sidste år fik 40 cyklister 500 givere til at støtte deres tur, og det resulterede i 130.000 kr. til Mission Afrikas arbejde, fortæller netværkskoordinator Jakob Stensig Henneberg og takker alle for deres bidrag.

Han tilføjer direkte henvendt til læseren:

– Skal du selv cykle for vores fælles sag? Eller skal dit barn cykle, mens du finder givere? Tak om du vil overveje det! Måske kan vi blive 50 cyklister i år?

På repræsentantskabsmødet om formiddagen vil Henrik Engelbrekt Refshauge afgive årsberetning, der skal vælges medlemmer til bestyrelsen, ligesom der vil være afstemning om nogle justeringer af vedtægterne.

Repræsentantskabsmødet er åbent for alle. Og man kan stemme, hvis man er medlem af Mission Afrika.

Det er gratis at deltage hele dagen. Men af hensyn til forplejning skal man tilmelde sig inden 5. september på e-mail ma@missionafrika.dk.


Se programmet her