Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

'Vi giver kunderne en god oplevelse'

SOMMERSERIE: Mød Rene Andersen, der transporterer og henter møbler for Mission Afrika Genbrug og lægger vægt på god service.

'Vi giver kunderne en god oplevelse'

– Hej, jeg er frivillig i Mission Afrika Genbrug!

Sådan begynder hver artikel i en lille sommerserie om de mange frivillige ildsjæle, som arbejder i Mission Afrika Genbrug til gavn for fattige i Afrika.

I dag møder vi Rene, som er chauffør i Mission Afrika Genbrug i Middelfart. Det bliver aldrig kedeligt, for der sker altid noget nyt, siger han.

Rene Andersen fortæller:

Som frivillig i Mission Afrika Genbrug i Middelfart får jeg noget selskab. Ellers er mit arbejde at køre rundt og hente ting med bilen. Det er blandt andet dødsboer, hvor der er alt fra tøj til store sofaer. Alt muligt. Der er ikke to dage, der er ens. Det kan jeg godt lide. Det er aldrig kedeligt eller ensformigt.

Når vi kommer ud og henter tingene bliver vi altid taget godt imod. Folk er meget positive, og det er meget sjældent, at der er problemer.

Vi får generelt rigtig meget ros for vores arbejde. Der er mange kunder, der ringer ned og siger, at de kun vil bruge os fremover, fordi de kan være sikre på at få en god oplevelse med det. Så vi går meget op i, at kunderne er tilfredse.

Fortalt til: