Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Vi har brug for din hjælp – nu!

Mission Afrika beder baglandet om et ekstra økonomisk løft. Har lavet en treårsplan, som skal forbedre organisationens økonomi.

Vi har brug for din hjælp – nu!

– Mission Afrika står i en svær økonomisk situation, og jeg skriver derfor til dig for at bede om din hjælp.

Sådan indleder Mission Afrikas formand Anne Mie Skak Johanson et brev til alle abonnenter af Mission Afrikas blad og årsrapport.

– Selvom vi oplever et flot engagement fra vores givere, er Mission Afrikas økonomi i øjeblikket ikke god, forklarer hun og uddyber:

– Der er et fald i testamentegaver og i indtægterne fra vores genbrugsbutikker. Genbrugsområdet har ændret sig betydeligt de sidste år. Der er opstået stor konkurrence, og mange er begyndt at sælge deres ting via nettet. Disse ændringer påvirker vores økonomi i så høj grad, at vi ser os nødsaget til foretage nedskæringer på kontoret i Danmark og desværre også i vores partneraktiviteter.

De forskellige nedjusteringer vil på sigt stabilisere Mission Afrikas økonomi, men…

– Det gør ondt, også fordi nogle af besparelserne kommer til at ramme hjælpen til vores partnere i Afrika og Mellemøsten. Vi kan dog fastholde hjælpen til partnerne, hvis der kommer ekstra penge ind til Mission Afrika.

Derfor spørger Anne Mie Skak Johanson om Mission Afrikas venner vil give en ekstra gave.

– Har du mulighed for give en ekstra gave til Mission Afrika her i 2018, så vi kan blive ved med at sende den hjælp af sted, som der er behov for? Så vil jeg være dig meget taknemmelig, skriver hun og slutter:

–  Du kan indbetale din gave via bankkonto: 5061-1060018 (Jyske Bank) eller MobilePay: 2488 1340. Du er også velkommen til at skrive til mig på amjo@km.dk eller ringe til kontoret på 8672 5050, hvis du har mulighed for at hjælpe på anden vis.