fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Stort netværk skaber håb

De sidste måneder har en helt speciel kampagne skabt håb på Internettet. Spørgsmålet "Hvad giver dig håb" blev stillet til forskellige ansigter, og ...

Mette Boch håbsvideo“Det giver mig håb, at …” Den sætning har danskere fra alle mulige forskellige kontekster fuldført siden covid-19 rullede ind over vores samfund. 

De sidste måneder har en helt speciel kampagne skabt håb på Internettet. Spørgsmålet “Hvad giver dig håb?” blev stillet til alle mulige forskellige danskere.

“Verden står jo i en ekstraordinær situation, hvor vi alle er mærket af krisen,” fortæller generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge fra Mission Afrika. Inden han kom til at sidde helt alene på hovedkontoret, fordi alle andre medarbejdere blev sendt hjem på lønkompensation, nåede Mission Afrika lige at lancere en kampagne, hvor organisationen lægger vægt på håbet.

“Vores budskab har i 108 år været HÅB! Der er håb for ALLE mennesker og for verden gennem troen på Jesus og den livsforvandlende forsoning og kærlighed i Ham, selvom sygdom og ulykker presser os!” beretter han.

“Det er ikke kun Mission Afrika, der brænder for at sprede håb. VIPs, kendisser og helt almindelige mennesker har været med til at sprede håb til Danmarks befolkning, ved at optage en helt skarp og kort video på 15 sekunder, hvor de fortæller om, hvad der giver dem håb. Først

tænkte jeg, det måske blev lidt det samme, der kom frem i videoerne, men det har været stærkt at høre de mange forskellige bud på håb, og at få et indblik i de manges hverdag lige der hvor de stod og optog videoen. Uanset om det var en tidligere landsholdstræner, ministre, sangerinder, en overborgmester, landspolitikere, generalsekretære, biskopper, efterskoleforstandere, unge, pensionister osv., havde de alle et skønt positivt budskab, de hjalp med at sprede”, fortæller generalsekretæren.

Idéen udsprang på et møde i det kreative netværksteam, og de mange videoer er siden flydt ind til hovedkontoret i en lind strøm, så der nu er et positivt håbsdryp hver anden dag langt ind i sommerferien.

Se med på Mission Afrikas YouTube-kanal her. Du kan gå direkte til håbsvideoernes playliste her.

 

Henrik Engelbrekt Refshauge
Generalsekretær

”I Mission Afrika kan jeg være katalysator for at mennesker kan tage imod Kristus i den kontekst og kultur, der er deres.”