Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nu kan du cykle penge ind til Mellemøsten og Afrika

Mission Afrika arrangerer cykelsponsorløb på års- og repræsentantskabsmøde den 8. september. Indsamlingen går til SAT-7, skoler i Centralafrika og stipendier til studerende i Nigeria og Cameroun.

Nu kan du cykle penge ind til Mellemøsten og Afrika

Mission Afrikas års- og repræsentantskabsmøde den 8. september byder blandt andet på cykelsponsorløb til fordel for, at børn og unge i Mellemøsten og Afrika kan komme i skole og få sig en uddannelse.

Unge, gamle, missions-entusiaster og motions-entusiaster har dermed en alle tiders chance for at samle penge ind til en god sag.

Så nemt er det

  • Du ønsker selv at cykle: Lav aftaler med venner og bekendte om at de støtter dig med et beløb pr. km du kører. F.eks. 5 kr. pr. km.
  • Du kan ikke selv cykle: Meld til jsh@missionafrika.dk, at du gerne vil sponsorere en cyklist. Hvis du selv har fundet en ”stedfortrædende” cyklist kan du også melde dette.
  • I er del af en forening, der ønsker at cykle ved arrangementet og dele sponsorindtægten 50-50 med Mission Afrika. Det er så nemt som at træde i pedalerne. Mission Afrika står nemlig for al logistik og registrering. Kontakt Jakob Stensig Henneberg og fortæl, hvad I drømmer om på jsh@missionafrika.dk eller 24 88 13 37.

Sidste tilmelding er onsdag den 5. september kl. 12.00.

Det går pengene for eksempel til:

  • Nye skoler og undervisning til børn i Centralafrika: Mission Afrika har siden 2016 arbejdet på at bygge eller genåbne skoler i et område, hvor manglen på lærere, undervisningsmaterialer og skolebygninger er stor. Fem skoler er nu bygget og 700 elever er kommet i skole. Hjælp os udbygge arbejdet.
  • Børne-tv og skoleundervisning hos SAT-7: Mere end 13 millioner børn i Mellemøsten og Nordafrika har ikke mulighed for at gå i skole i øjeblikket. Mission Afrika støtter SAT-7’ børne- og uddannelsesprogrammer, der nåede mere end 4,6 millioner børn i 2017.
  • Uddannelse, stipendier og ledertræning: En god uddannelse sikrer, at man bedre kan hjælpe sin kirke og sit samfund. Takket være Mission Afrikas stipendier kan man i dag møde advokater, læger, ingeniører og teologer, som er i gang med at gøre en forskel lige dér, hvor de er.

Så det er bare at kridte skoene, smøre cyklen, og finde afrikanske gevandter eller rekvisitter i den nærmeste genbrugsbutik, og så er det af sted! Selve cykelløbet varer 45 min.

Det bliver en festlig dag. Der opstilles en storskærm på målområdet, hvor publikum kan følge cyklisterne og hvor meget de får samlet ind, mens en kommentator ansporer med sjove bemærkninger undervejs.