fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Sikker Årsmødefest - Når troen smitter

Kom til Herning, Vejle og København: Velkommen til Mission Afrikas årsmødefest og repræsentantskabsmøde lørdag 12. september 2020.


Årsmødefesten er for alle! Her kommer både de mange venner af Mission Afrika, venskabsorganisationer, netværk og andre nysgerrige, som gerne vil tage del i samtalen om global og national mission.

Dog bliver det noget anderledes i år – men ikke mindre inspirerende, tror vi på. Pga. corona-forholdsregler kan vi ikke samles i Aarhus som vi plejer. Årsfesten bliver i stedet fordelt på tre lokationer, hvor vi har fællesskab i mindre grupper og hvor indhold og indslag bliver streamet via internettet. Når du/I melder jer til, så angiv venligst, hvilken årsmøde-“satellit” I vil være med på:

 • Herning: Herning Bykirke, Poppelvej 3a, 7400 Herning
 • Vejle: Vor frelser kirke, Strandgade 2a, 7100 Vejle. Parker med fordel i parkeringshuset Tróndur, Volmersgade 9, 7100 Vejle
 • København: Solvang kirke, Remisevej 10-12, 2300 København S

Vi skal passe på hinanden til årsmødet

 • Sprit hænder ofte
 • Hold afstand
 • Er du, eller nogle i din familie syge, så bliv hjemme

Der er talt meget om smitte i år. I Mission Afrika har vi tvistet emnet, og glæder os til at samles under temaet “NÅR TROEN SMITTER”.

Om formiddagen har medlemmerne deres repræsentantskabsmøde streamet fra Herning Bykirke, hvor bestyrelsen fremlægger sin arbejdsberetning og regnskabet for 2019, og der er bestyrelsesvalg og samtale om Mission i 2020.
Du kan stemme som medlem ved personligt fremmøde til et af de tre steder. Du kan stille spørgsmål fra alle tre satellitter, men hav gerne dit spørgsmål klar, så vi kan sige dem samlet hvert sted og få en god samtale. Sådan fungerer det bedst med teknikken, når vi er nødt til at sende fra tre forskellige steder.

Læs yderligere om repræsentantskabsmødet her.

Se PDF-invitation til hele årsmødet her

Om eftermiddagen får vi blandt andet besøg af:

 • Søren Dalsgaard, koordinator for Folkekirkens migrantsamarbejde og Clement Dachet, partnerkoordinator i Mission Afrika med temaet: “Hvordan får den danske folkekirke udsyn til den globale kirke?”.
  Biskop Henrik Wigh-Poulsen har desværre meldt afbud.
 • Henrik Sonne Pedersen, generalsekretær i Dansk Missions Råd: “Mission i en efter-coronatid”
 • Kid Mkandawire fra Malawi står for musik og bevægelse

Årsfesten streames fra tre satellitter, så du kan følge med uanset hvor du er i verden. Find linket på Facebooksiden her.

 

Se videoreportagen fra årsmødet 2019: