Mindegaver ved begravelser

Flere og flere ønsker i dag at erstatte blomsterbuketter til begravelse eller bisættelse med en mindegave. Nogle vælger at gøre begge dele.

Det er et smukt ønske for sin egen begravelse eller den pårørendes ønske. En taknemlighed for det liv, der er blevet levet, bliver mindegaven konkret en sidste kærlig håndsrækning til andre mennesker, der har brug for det.

Mindegaver rækker langt hos de mennesker, som Mission Afrika er sat i verden for at tjene, og vi er taknemmelige for dette særlige ønske.

Sådan giver begravelsen håb for andre

  • Kontakt Mission Afrika og fortæl os om dato for begravelse, den afdødes navn samt dine kontaktinformationer. Måske har du et særligt ønske for, hvad pengene skal gå til?
  • Vi opretter et projektnummer, som du kan dele med de øvrige pårørende fx i dødsannoncen.
    • De pårørende skal bruge projektnummeret eller navnet på afdøde, når de donerer deres mindegave enten via mobilepay nr. 560 201 eller via bank på registreringsnummer 5061 og kontonummer 1060018.
  • Efter begravelsen fortæller vi dig, hvor mange penge, der er givet som mindegave. Grundet hensyn til databeskyttelsesregler kan vi ikke fortælle dig hvilke beløb, de enkelte har givet, kun det samlede beløb.