BLIV FRIVILLIG

Din fritid bliver til andres fremtid.
Mission Afrikas frivillige genbrugsmedarbejdere sørger for, at Mission Afrika hvert år kan sende adskillige millioner kroner til uvurderlig hjælp i Afrika.

Bliv frivillig

FIND BUTIK

På grund af coronakrisen kan butikkernes åbningstider være ændrede i denne tid. Tjek evt. på butikkernes Facebookside for flere detaljer.

Find butik

GIV TIL GENBRUG

Når du donerer tøj, møbler og andre ting til genbrug, er du med til at hjælpe tusindvis af mennesker og sikre klimaet. Har du noget liggende i gemmerne, kan du aflevere det i din lokale Mission Afrika genbrugsbutik.

Giv til genbrug

VÆRKTØJSKASSEN FOR FRIVILLIGE

Læs de egenskaber og værdier, som er afgørende for at Mission Afrika Genbrug lykkes. Omsætningen og frivilligglæden øges, når alle får den bedst mulige oplevelse.

Værkstøjskassen

GENBRUG FORANDRER VERDEN

Vi gør en forskel sammen med dig:

  • Når du køber ind i en af Mission Afrikas 63 genbrugsbutikker, giver du til verdens fattigste.

  • Vi gør noget godt for miljøet, når vi giver dit brugte tøj og møbler en chance til.

  • Vi gør noget godt for de mere end 1.700 frivillige, der oplever fællesskab og sammenhold, når de går på arbejde i vores butikker.

Derfor er vi stolte i Mission Afrika Genbrug. Når du køber bøger, møbler, tøj eller nyt service i en Mission Afrika genbrugsbutik, går pengene direkte til vores projekter i Afrika med at gøre kontinentet til at bedre sted at være. Så kom ned til din nærmeste butik og gør en god handel og vær med til at gøre en forskel, der kan mærkes.

TAG KONTAKT

”Jeg trives i et miljø, hvor jeg møder og hjælper de frivillige. At se deres dedikation gør, at jeg gladelig står op og går på arbejde."

En chance for et nyt liv

Genbrug handler ikke kun om salg af brugte ting – det handler også om at give mennesker, der har haft det svært, en chance til. Læs om, hvordan butiksleder Birgitte Albertsen og hele holdet i Mission Afrika Genbrug Odense har taget godt imod Mikkel Vestergaard, der er tidligere fængselsindsat.

Læs artiklen her

Værdier og strategier

Hvilke egenskaber og værdier er afgørende for at Mission Afrika Genbrug lykkes? Læs med her hvorfor vi gør det vi gør.

Værdier og Strategier

Ja tak. Send mig nyt fra Mission Afrika Genbrug

* indicates required
MAG

VI HAR OGSÅ BRUG FOR DET, DU KAN

Har du lyst til at betjene kunder, indrette lokalerne pænt, sortere effekter
– eller hente tunge ting på en trailer? Så meld dig som frivillig!

Bliv frivillig